2821
2789
عنوان

الاناس از دست مامانم خودمو بکشم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 20 پست
عزیزززم خدا صبر بهتون بده خدا رحمت کنه همه پدرها رو😥😔 خب چرا میخواد اینجوری نشون بده دلیلش رو پرسی ...

مرسی گلم.دلیل خاصی نداره همینجوریه😐بیش از حد ساده س

از نظر من هیچ چیزی لذت بخش تر از یادگیری نیست.
عزیزم اشکال نداره خواخر با خواهر ازاین حرفها ندارن اونهاهم الان باخودشون میگن چون مرد خونه فوت شده ت ...

شوهر خاله مم فوت شده که ..برا منو داداشم خیلی سخته کوچیک میشم حس میکنم..ینی مامانم یچیز مثبت نمیگه بهشون همش میگه نداریم نداریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر خاله مم فوت شده که ..برا منو داداشم خیلی سخته کوچیک میشم حس میکنم..ینی مامانم یچیز مثبت نمیگه ب ...

خوب عزیزم اونها کارهای انحصار وراثت راکردن 

شماهم قرارنیست اوضاع همبن باشه مامان منم فوت کرده حالا مانرفتیم هنوز دنبال کارهای انحصار وراثت بیشتر ازسه ساله!

پولهاش مسدوده 

کسی نمی تونه برداره 

مکه هم ثبت نام داره برای اونم باید بریم تانریم که اصلا به هیچکدوم نمیشه دست زد

شاید الان دست مامانتو تنگه برای اینه 

چون مطمینا مراسمات پدرتون هزینه ی زیادب داشته و اینو الان هیچکس به این دید نگاه نمی کنه که شما الان فقیر شدین اتفاقا اونها چون این مراحل را گذراندن بهتر میدونند چی شده 

واحتمالا اونموقع مامان وباباتون ازخاله تون حمایت کردن که الان اونها هم دارن حمایتتون می کنند

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

شوهر خاله مم فوت شده که ..برا منو داداشم خیلی سخته کوچیک میشم حس میکنم..ینی مامانم یچیز مثبت نمیگه ب ...

یک خواهر منم مدام میگه نداریم اما از خرج ها ولباس وخریدهاشون ما می دونیم دارند واین اخلاق خواهرمه 

جدی نمی گیریم🤣🤣🤣🤣🤣

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مرسی گلم.دلیل خاصی نداره همینجوریه😐بیش از حد ساده س

خب باهاش حرف بزن بگو جز احوال پرسی و حرفهای دیگه  هیچی نگووو  یکم حالت عصبانی و پرخاش بگیر بگو حتی اگه از گشنگی مردیم هیچی نگوو ما دوست نداریم کسی بدونه زندگیمون چطوریه  شده خودم میرم سر کار ولی دوست ندارم کسی بدونه... الان خواهر های من خودشون هم میرن سر کار 🥰ان شاءالله که جواب بگیری

گاه لازم است که انسان ديدگان خود را ببندد زيرا اغلب خود را به نابينائي زدن نيز نوعي خوشبختي است. دوستای قشنگم خداحافظ همه تون دلم براتون تنگ میشه حلالم کنیم ❤

خب باهاش حرف بزن بگو جز احوال پرسی و حرفهای دیگه هیچی نگووو یکم حالت عصبانی و پرخاش بگیر بگو حتی ا ...

فک میکنی نمیگم🥹انقد گفتم زبونم مو در اورده

نه با دعوا با هیچی حالیش نیس

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز