2777
2789

من دیروز صبح انجام دادم هر چقد آب میخورم نمیوفتن سنگا ، چیکار کنم؟ اونقد آب خوردم حالم از آب بهم میخوره 

دیشب هم درد شدیدی داشتم 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمیشه بپرسم چجوری بودشوهرمنم بایدانجام بده میترسه هی امروزفردامیکنه سنگ هم خیلی اذیتش میکنه ...

سلام عزیز دلم تا رفتم بهم سرم میزدن هی آمپول میزدن که آروم شم 

و یه دستگاه بزرگ بود ، دردش شبیه اینه که کش رو‌میگیری ول میکنی . حالا من انجام دادم سنگا نمیوفتن 😭😭 لطفا برام دعا کنید 

ایشالا زودتر دفع شه فقط این دستور و حتما انجام بده واسه بیمارای مراجعم ب همشون گفتم👇👇👇

ی هندونه کوچیک و خوب خوب بشور بعدش بزار تو آب بجوشه و وقتی جوشید آبشو بخور و ی تیکه هم از خودشو بخور

پزشک سایتم😎

سلام عزیز دلم تا رفتم بهم سرم میزدن هی آمپول میزدن که آروم شم و یه دستگاه بزرگ بود ، دردش شبیه اینه ...

انشاا..زودراحت بشیدودفع بشه میگن خربزه روکلاهمه اش روتیکه کنی وبریزی تومخلوط کن بخوری روزی یک لیوان خیلی تاثیرداره