2777
2789

تایپکام زیاد شدن حس شلوغی میدن 

کدوم نی نی یار تایپک پاک میکنه؟

ساعت و روزشم بگین و چند تا در روز پاک میکنه ؟

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

یه سه سالی طول میکشه😑

یادته میگفتی مجرد شو ببین چه کارا کنم هالا دیدی تو اصلا قصدت بامن یه چیز دیگه بود هیچوقت نمیتونی ازاون زندگی دل بکنی؟؟؟؟؟همیشه فکرمیکردم وقتی بفهمی مجردم دیگه به زمین بند نمیشی بازم نشستی وغر زدی فقط. من دیگه نمیخوامت دیگه هرچی بود تموم شد مالیاقت همو نداریم بچسب به همون زندگی.منم خدام بزرگه.خدانگهدار.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سه سالی طول میکشه😑

دقیقااا

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
من هرچی گفتم پاک نکرد @niniyar_1 تاپیک آخرمو پاک کنید تو پی وی هم فرستادم براتون قبلا

روز و تعدادشم بگو؟

روز و تعدادشم بگو؟

این امضای نی نی یار 2 هست

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون

اللهم عجل لولیک الفرج