2777
2789
عنوان

حرکات اول نی نی تون رو چطور حس کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 35 پست
با اجازه استارتر ی سوالللل، شما هم نی نیتون گاهی وقتا سفت میکنه خودشو؟

راحت باش گلم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی کی میشه حرکتاشو کامل حس کنم دستمو بذارم رو شیکمم دست و پاشو حس کنم 😍

من از هفته۱۶ حرکاتی مثل نبض داشتم.

بعدش از هفته ۱۸ که بچه بزرگ ترم شد دیگه حرکتاشو واضح تر حس میکردم

الانم که اخرای بارداری ام انقد تکون میخوره که خود شکمم حرکت میکنه و از رو لباسمم معلوم میشه.

خیلی حس قشنگ و بی نظیریه

😍

حرکتش چجوریه یعنی😍 به یه چیزی تشبیهش کنید

اون اخراش بعضی وقتا حس میکنی ارنجشو گذاشته تو قسمت بین شکم و رانت و داره محکم فشار میده ..یا مثل گرفتگی شدید عضله گاهی ..گاهی خودشونو قلمبه میکنن یه گوشه 

فکر کنم الان زود باشه تو .

معمولا از هفته ی 18 نهایتا 20 مادر احساس میکنه.

من اولین حرکاتش شبیه سوزن سوزن شدن زیر دلم بود. خیلی نرم و سریع و کوتاه. 

کم کم سرخوردنشو حس کردم تو هفته ی 20

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1036752&PageNumber=7 پاسخگوی سوالات دندونپزشکیتون هستم. جهان سوم به جایی گفته میشه که اگه زن خیانت کنه سنگسارش میکنن ولی اگه مرد به همسرش خیانت کنه به زنش میگن بیشتر به شوهرت برس
با اجازه استارتر ی سوالللل، شما هم نی نیتون گاهی وقتا سفت میکنه خودشو؟

آره .من تو سرما خیلی حساسه بچم مثلا لباس نداشته باشم یا هوا سرد باشه یا روفرش تنها بدون مبل یا زیر انداز بشینم شکمم وحشتناک سفت میشه.بچه خودشو جمع میکنه.شبیه ماها که تو سرما ناخوداگاه خودموندوس دوس جمع بگیریمو سفت کنیم.

باید حتما گرم گیری کنیم من یبار که خیلی سفت شده بود شکمم حتی درد کاذب زایمانم گرفته بودم! مامانم با تجربه ای که داشت منو نجات داد.گفت از سردیه و اینا و شکممو چرب کرد و لباسای گرم دادبهم پوشیدم.

که خوب شدم وگرنه انقد که درد داشتم نگران شدم میخواستم برم ییمارستان اون موقع شب!

اصن یه وضی بود

من امروز براي اولين بار حركاتشو حس كردم😍😍😍

ای جاااانم انشاالله بسلامتی بدنیا بیاد.منم هی حس میکنم ی چیزایی اما هی بخودم میگم ن از بس ذوق داری متوهم شدی😄

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
ای جاااانم انشاالله بسلامتی بدنیا بیاد.منم هی حس میکنم ی چیزایی اما هی بخودم میگم ن از بس ذوق داری م ...

نميدونم منم هنوز باورم نميشه كه حركت نيني بود ولي تا حالا شكمم اون طور نزده بود😍

نميدونم منم هنوز باورم نميشه كه حركت نيني بود ولي تا حالا شكمم اون طور نزده بود😍

باورت میشه دوساعته دراز کشیدم همه جاتاریک و سکوت فقط تمرکز کردم رو شیکمم ک بتونم تشخیص بدم آیااینا حرکاته نی نی هست یا نه.هنوز ب نتیجه نرسیدم😁

تاريخ آخرين پري شما كي بود؟؟

من بعد سقط پریود نشدم بلافاصله یماه نشده دوباره باردار شدم.برا همون سن جنینو از رو سونو حساب میکنم

باورت میشه دوساعته دراز کشیدم همه جاتاریک و سکوت فقط تمرکز کردم رو شیکمم ک بتونم تشخیص بدم آیااینا ح ...

منم اون طور بودم اصلا تكون نميخوردم فك ميكردم تكون بخورم ديگه حسش نميكنم😂😂😂

تاريخ آخرين پري شما كي بود؟؟

من طبق اولین سونو الان۱۶هفتهو۳روز طبق اخرین سونو۱۷ هفته و۳روزم.ینی باید کدومشو درنظر بگیرم?ایندفعه رفتم باید از دکترم بپرسم