یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ماهی ۴ میلیون خرج شکم گنده خود نموده، به جز این معمولا خرج دیگه ای ندارم چون نه خوشم میاد برم آرایشگاه نه لباس بخرم زیاد، طبیعی خیلی خوشگل و خوش هیکلم، گونی سیب زمینی هم بپوشم تو تنم مثل لباس مجلسی میمونه خلاصه که خیلی با حالم
خداشاهده سه چهار ساله حتی یه روسری نتونستم بخرم بچه هام حتی یه تکه لباس ندارن پسرم دوسالشه بخدا هنوز کفش نتونستم بخرم دعا کنید برام خواهش یا شرایطم خوب بشه یا بمیرم😭😭😭😭😭😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
کاربری دوستم داده بهم چون دیگه سیم کارت نداشتم نینی یار جان توروخدا دیگه تعلیقم نکن اگه امضاموخوندی برا سلامتی شوهرم وخوب شدن اوضاع مالیم یه صلوات بفرست ممنونم دوست خوبم🙏🙏❤❤❤😘😘😘😘
به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگرمجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"