2821
2789
عنوان

ولی منم دل دارم

232 بازدید | 41 پست

الان روبرومون عروسی بود 

اولا ک آرزوی خوشبختی برای همه دارم 

دوما الان آنقدر دپرسم دلم گرفت همه دارن زندگی شروع میکنن زندگی میکنن حالا خوب یا بد بعد من شوهرم دوماهه بچه هام گرفته نمیده تازه دیشب گفته حضانت پسره با منه ولی دختره مال تو 

خیلی بلاتکلیفم و هرروز سرزنش میشم تو خانواده 

شمارو بخدا برام دعا کنین یا بیاد طلاق بده یا اگر دلش نیس بیاد منو ببره دیگ خستم 

اینم بماند بچم کلاس اولیه و شنبه میره مدرسه و من پیشش نیستم خدا از خانواده شوهرم و خودش نگذره 

آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪

حضانت مکان بچه رو تعیین نمی‌کنه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://ninisite.co/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

روز مدرسه بچت برو به شوهرت اهمیت نده بگو اومدم بچم تنها نباشه یک عمر بمونه ذهنش 

بعد قهر یا هرچی برگرد 

صبح برو بچت ببر مدرسه 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
روز مدرسه بچت برو به شوهرت اهمیت نده بگو اومدم بچم تنها نباشه یک عمر بمونه ذهنش بعد قهر یا هرچی برگر ...

شوهرم نمیزاره میگه تو هیچ حقی رو گردن ما نداری 

اینو متوجه نشدم بیش‌تر توضیح بده

قیومت با حضانت فرق داره

بزنید گوگل نشون میده

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://ninisite.co/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بخدا چشمم اشک پر شد جشن شکوفه هاش رفتی یا نه؟؟؟؟؟؟؟ ای خدااا لعنت ب روزگار ک بچه ها شدن پا سوز ما پد ...

نرفتم نمیدونم بخدا آنقدر دلم درد میکنه بس گریه کردم زجهه زدم هیشکی دلش بحالم نمیسوزه

شوهرم نمیزاره میگه تو هیچ حقی رو گردن ما نداری

لج کرده اهمیت نده شده یه دونه شکلات بخری صبح برو در مدرسه بچت بغل کن کل سال بچه روحیش خراب میشه 

اصلا چرا انقد مظلوم م شوهرت تعیین تکلیف کنه زندگی مال هردو

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
لج کرده اهمیت نده شده یه دونه شکلات بخری صبح برو در مدرسه بچت بغل کن کل سال بچه روحیش خراب میشه اصلا ...

یه حیوون هایی هستن ک نگو و نپرس