2789

بچه ها همین الان که دارم تایپ میکنم انگار دارم جون میدم همینقدر سخته راحبش حرف زدن ولی چون دارم میبینم پیج دکتر هایی که میگن بامصرف قرص چاقی بیمارشون مفصلش سیاه شده وخیلی افراد باور نمیکنند کامنت میذارن مسخره میکن وظیفم دونستم اطلاع رسانی کنم تورخداا برای پف دو روزه سراغ این داروهای خطرناک نرید بخدا بخدا همشون بدون استثنا کورتون ودگزا دارن که بدنو نابود میکنه من خودم قربانیشم دوماه گیناپ خوردم دچار درد همه مفاصل لگن شانه زانو شدم وهنوز که سه سال میگذره خوب نشدم تنها شانس بزرگی که اوردم نکروز نشدم ولی درد والتهاب مفاصل دارم شدم عین پیرزنا اوج جوونی زانوهام دچار ضعف عضلات شد جفت مینیکسش اسیب دیده روزی هزار بار میمیرم زنده میمش تورخدا برید یه سرچ بزنیدگوگل عوارض قرص چاقی همین تاپیکای نی نی سایت بخونید عبرت بگیرد خیلیا مشکلات جدی کبد کلیه معده استخوان مفصل پیدا کردن فکر نکنید که این مشکلات فقط برا مردمه سراغ شما نمیاد منم همچین فکری میکردم سراغ این مرگ خاموش نرید وتامیتونید اطلاع رسانی کنید

برای شفای منم تونستید یه حمد بخونید محتاج دعای تک ب تکتونم🙏💔

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصـد یک قوم دویدند وبه مقصد نرسیدند. حکایت خیلی از ماهاست:)

وسه چیز دیگه که سو تفاهم نشه گیناپی که داروخونه میفروشه ومجوز داره شامل بحثم نمیشه مکمل های داروخانه ای رو میتونید مصرف کنید ولی سراغ این داورهای کوفتی عطاری پیج مغازه نرید تورخدااا نرید به جوونیتون رحم کنی

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصـد یک قوم دویدند وبه مقصد نرسیدند. حکایت خیلی از ماهاست:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره متاسفانه خیلی ضرر داره دوتا از آشناها مصرف کردن بنده خدا یکی سرطان معده گرفت یکی هم لگنش سیاه شد ...

کو گوش شنوا 💔هفته ای چند بار تاپیک قرص چاقی میبینم قلبم به درد میاد

کو گوش شنوا 💔هفته ای چند بار تاپیک قرص چاقی میبینم قلبم به درد میاد

اره بخدا منم دلم کبابه اون یکی که سزطان داره ۳ تا دختر قد و نیم قد داره اون یکی هم که جوون مجرد ک فعلا هزینه عمل نداره و افتاده تو خونه

منم میخورم ولی گذاشم کنارچون پفش میخابید شکم می اوردفقط وشکم می موند بسختی برگشتم دوباره شکمم اب کردم بعددکتریدفعه مامانم رفته بودبرامعدش میگفت یه خانم جون اومده بود آندسکوپی دکترایقدحرص خوردن دختره شوهرش گفته بودچاقشوقرص مصرف کرده بودسرطان گرفته بود🤦🏻♀️

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

من چی کار کنم خسته شدم از لاغری😫

هیچی کاری که گفتمو بکن توگل بزن نکروز قرص چاقی نی نی سایت برو تاپیکارو بخون تازه میفهمی چی به چیه

اصولی چاق شو

اصلا چاقی ناشی از کورتون لعنتی چاقی نیست پفه میخابه ولاغر تراز قبلت میکنه تورخدا قدر سلامتیتونو بدونید

منم میخورم ولی گذاشم کنارچون پفش میخابید شکم می اوردفقط وشکم می موند بسختی برگشتم دوباره شکمم اب کرد ...

💔

اره بخدا منم دلم کبابه اون یکی که سزطان داره ۳ تا دختر قد و نیم قد داره اون یکی هم که جوون مجرد ک فع ...

کاش همه بیان بخونن عبرت بگیرن سراغش نرن

روزی هزار بار اونایی که اینارو وارد بازار کردن رو دنیا واخرتشونو نفرین میکنم

باز قرص لاغری میتونم درک کنم فشار میاد رو طرف میره میخوره اما قرص چاقی اصلا درک نمیکنم!

ایشالا بهتر شی مرسی که گفتی

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد.هنگامى که از چيزى (زياد) مى ترسى خود را در آن بيفکن، چرا که سختى پرهيز از آن (ترسیدن از آن ) از آنچه مى ترسى بيشتر است. نهج البلاغه حکمت 175 ما وارثان درد های بی شماریم... ما گریه های چشم های انتظاریم... ما سرزمینی دور و تنها در غباریم ... ما چیزی به غیر از غم به غیر از هم نداریم... ما حسرت یک خنده ی دنباله داریم... ما خسته از این روز های بی قراریم. دنیا پر از رنج است با این حال درختان گیلاس شکوفه می دهند.