2821
2789
عنوان

ولی منم دل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 41 پست
اره آخرین بار گفت من سراغ دادگاه اینا نمیرم بمون خونه پدرت ده سال آب خنک بخور

اگر مشکل اعتیاد خساست یا کتک کاری یا خیانت نیست یکی واسطه شه برگرد سر زندگیت اینطوری معلوم حامی نداری حریف همسرت بشن

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
اگر مشکل اعتیاد خساست یا کتک کاری یا خیانت نیست یکی واسطه شه برگرد سر زندگیت اینطوری معلوم حامی ندار ...

ن من جز خدا کسیو ندارم 

والا طرف شوهرمم کسی واسطه نمیشه 

فک کنم همه میخوان ما جدا شیم

آخر عاقبت این قمار جان مرا میکشد......💔😪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن من جز خدا کسیو ندارم والا طرف شوهرمم کسی واسطه نمیشه فک کنم همه میخوان ما جدا شیم

خوب یعده میترسن از دخالت یعده کلا حسادت داشتن از قبل سمت خودت یه فرد بی طرف واسطه کن در ضمن مرد یعمر شریک بد وخوبش بودی یجوری دلش نرم کن نمیدونم مشکلت چقدر حاد اما طلاق برای شما گ دوتا بچع داری همسر لجوج بسیار سختره یسری مردا حالا کنار میان اذیت نمیکنن طرف

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
خوب یعده میترسن از دخالت یعده کلا حسادت داشتن از قبل سمت خودت یه فرد بی طرف واسطه کن در ضمن مرد یعمر ...

دیگه نمیدونم چیکار کنم خستم خودمم

دیگه نمیدونم چیکار کنم خستم خودمم

انشاالله مشکلت به بهترین نحو حل بشه

همینطوری می‌شینی میاد کتک می‌زنهتو الان اخلاقشون میدونی وقتی نمیتونی از بچه هات بگذری خب لج باز تر ش ...

بچه هامو دیر یا زود میگیرم 

باید کار کنم تا خودمو بگیرم 

نیاز به سرمایه دارم ولی کو پول حمایت گرمم پدرمه پول نون بزور میاره 

اگر میکاپ کار یا شینیون کار شم خوب میشه