2777
2789
عنوان

سر پسرم خورد به لبه حمام و پشت سرش خون اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1429 بازدید | 53 پست
ببین فقط ب عنوان مادر یه پسر بچه میخوام بگم اینجور وقتا اصلا حساس نشو و ایه الکرسی بخون و بسپر به خد ...

بچه منم پسره سپردم .سریع صدقه دادم .همسرم خبر نداره دوسالش بود عقیقه کردم پسرم رو ک از بلایا محفوظ بمونه ...اخه مخالفه ایجور چیزاس .یکم از مجردیم پول پسنداز داشتم دست مامانم .دادم عقیقه برای پسرم .خدا همشون رو حفظ کنه

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
خدا نکنه ..پوستش کنده شد ک خون اومد زخمه بازه ...همینایی ک کردم کافیه؟؟؟؟نباید کار دیگه ای کرد. .به ...

آره عزیزم تا فردا هم صبر کن با دستمال کاغذی تست کن ببین اگه خون تازه نیومد یعنی داره جوش میخوره ی صدقه هم حتما براش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا که چیزی نیستچکش کنید به هرحالاگه خدایی نکرده بالا آورد حتما ببرید دکتر

حتما مرسی از راهنماییت گوش و چشم هاش رو چک کردم خون نیومد .ولی متاسفانه خوابید .همسرم هم غر زد چرا گذاشتی بخوابه ..نمیتونستم بیدار نگهش دارم ..گریه میکرد .تو بغلم خوابش برد از درد .فقط تونستم شربت بدم قندش نیوفته 

اره اگه خون ریزی نمیکرد خطرناک بود چون ممکنه بود لخته شه اگه خونریزی جزئیه نیاز به دکتر نیست همون بت ...

چشم حتما .مرسی .اره بابا خون کمی هم نیومد به نسبت زخم های سطحی .

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی میگن ضربه به سر خطرناکه. مخصوصا که خون اومده و الانم خوابه و نمیدونی در ...

خاک بر سرم .سرم نداشتم ک شستشو بدم بعد پانسمان کنم ...چه مادر بیخودی هستم ..هیچی از بخیه و ...نمیدونم .میدونم خطرناکه ضربه ب سر ...چیکار کنم ؟؟

تاپیکش هس داشتم میمردم ، هیچی دیگه بردمش دکتر مردم و زنده شدم تا بفهمم چیزیش نشده بعد اون باز افتاد ...

ووواااای خداااا.خوا خودش بچه ها رو حفظ کنه 

آره عزیزم تا فردا هم صبر کن با دستمال کاغذی تست کن ببین اگه خون تازه نیومد یعنی داره جوش میخوره ی صد ...

دیگه پانسمان کردم گاز استریل گذاشتم .باشه عزیزم .ضعف کردم الان کنارشم خوابیده