2777
2789

سه چهار سالشه ...سر خورد سرش خورد ب لبه حمام بغلش کردم تا اروم شه  گریه میکرد ...نمیخواستم بخوابه ولی خوابید .خوابید سرش رو چک کردم پشت سرش )پس سر (بریده شده و خون اومده ...باباش هم اینجور موقع ها نمیبره دکتر..

جایی ک بریده بود و خون اومده بود ،یه تیکه از موهاش رو کوتاه کردم .بتادین ریختم ،گاز استریل و اخرش هم باند پیچی کردم .😖😖😖🤕کافیه ؟؟؟؟؟؟

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

من دخترم ۴ ماهش بود از تخت افتاد

بااجازه استارتر لطفا تاپیک اخر منو گزارش بزنین خیر ببینین

اینجا که نی نی سایته توش بین کاربرا فرق میذارن بیخودی تعلیق میکنن دنیای واقعی چ توقعی داری رفیق!!!   https://www.karzar.net/137702

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین فقط ب عنوان مادر یه پسر بچه میخوام بگم اینجور وقتا اصلا حساس نشو و ایه الکرسی بخون و بسپر به خدا

اونقدر میخورن اینور اونور

این ک چیزی نیست

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

بچم اصلا اجاره نمیداد نگاه کنم پشت سرش رو ...زخم باز بود بمیرم براش ...میترسم سرش اسیب دیده باشه ..همسرم هم میگه ما بچه بودیم کلی سرمون زخم میشد ...دیگه نشد ببرم دکتر .....اگه همسرم  نبود، میبردم ...همین کارا کافیه؟؟؟؟

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم ولی میگن ضربه به سر خطرناکه. مخصوصا که خون اومده و الانم خوابه و نمیدونی در چه حد هوشیاری.

دوم اینکه هیچوقت بتادین نزن. منسوخ شده. چون بافت اسکار ایجاد میکنه. دیگه استفاده نمیشه

وووای دختر !!!!!ضعف کردم .چیکار کردید؟

تاپیکش هس داشتم میمردم ، هیچی دیگه بردمش دکتر مردم و زنده شدم تا بفهمم چیزیش نشده بعد اون باز افتاد بدتر استفراغم کرد

اینجا که نی نی سایته توش بین کاربرا فرق میذارن بیخودی تعلیق میکنن دنیای واقعی چ توقعی داری رفیق!!!   https://www.karzar.net/137702
عزیزم کاش ببریش دکتر نگرانتون شدم

دیگه بچه هم  اروم شد ..خوابید..پانسمان کردم .مردای عتیقه رو ک میشناسی ...تا اسم دکتر میاد.وحشی بازیشون گل میکنه  

میگن خون بیاد خیلی بهتره چون خدای نکرده خونریزی داخلی میکنه

خدا نکنه ..پوستش کنده شد ک خون اومد زخمه بازه ...همینایی ک کردم کافیه؟؟؟؟نباید کار دیگه ای کرد. .به .شوهرم هم نمیشه گفت ببریم دکتر قاطی میکنه ..اگه نبود میبردمش دکتر