2777
2789
عنوان

ببخشید اگه کسی به شوهرش شک داره چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 39 پست
عزیزم رها کن و اصلا به این موضوع فکر نکن و از خداوندی که حاکم بر دلهاست بخواه مهر شما رو طوری به دلش ...

در اصل من دارم جای مامانم حرف میزنم من ۲۰ سالمه برادرم ۱۶ سالشه من فهمیدم و نمیدونم چیکار بکنم آخه من نمیدونم چه دلیل میتونه داشته باشه نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایتا یا تلگرام یا هرچی برای خودت نصب کن . هر برنامه ای که بیشتر درتماسه ..چک کن یک مدت . اگر سرنخی پ ...

خب آخه چرا الکی باید بگه محل کارمم کجا رفته؟؟؟ اصلا توی ریز مکالماتش تماسی از طرف همکاراش نبوده

در اصل من دارم جای مامانم حرف میزنم من ۲۰ سالمه برادرم ۱۶ سالشه من فهمیدم و نمیدونم چیکار بکنم آخه م ...

به مامانت بگو این ختم رو انجام بده 

شگفت زده میشه

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

اصلا به محض این که گوشیو قطع کرد گوشیو برداشتم شماره پاک کرده بود

همسر منم این کارا رو میکنه... حتی شماره منو پاک میکنه. 😑😑 من ایتا شو چک کردم رو گوشی خودم . ضبط مکالمه داخل گوشیش ریختم و مکالمات گوش دادم. زن وسط نبود چیز دیگه بود مثل رفیق بازی.

توهم اول نرو سراغ یک زن و خیانت که اعصابت به هم بریزه..

حالا فرض کنیم شک خانم بی جهت نبوده پلن بعدیش چیه؟

خب منم همینو دارم باید چیکار بکنیم من همسرشون نیستم و دخترشم و واقعا دلم واسه مامانم میسوزه مامانم خیلی زجر کشیده تو این زندگی 

به مامانت بگو این ختم رو انجام بده شگفت زده میشه

اگه چیزی باشه حالممممم واسه همیشه ازش به هم میخوره مگه مامان من غیر از تحمل کردنش چیکار داره میکنه نه پول داره نه اعصاب نه اخلاق نه رفتار نه هیچی هیچکاری واسه مامانم تو زندگیش نکرده

خب منم همینو دارم باید چیکار بکنیم من همسرشون نیستم و دخترشم و واقعا دلم واسه مامانم میسوزه مامانم خ ...

بله تازه متوجه شدم..🤣🤣🤚 ببین اول تفهیم اتهام کنی .... بعد دنبال متهم بگردی... مردها هزار و یک چیز رو به هزار و یک دلیل قایم میکنن یکیش زنه.میتونه مواد مخدر باشه میتونه رفیق ناباب باشه که مامانت راضی نیست از رفت و امدش.... میتونه مسئله ای درمورد خواهر برادرش باشه.

همسر منم این کارا رو میکنه... حتی شماره منو پاک میکنه. 😑😑 من ایتا شو چک کردم رو گوشی خودم . ضبط مک ...

بنظرتون بهش بگم؟ آخه اصلا پدر من رفیقی نداره مامانمم به هیچ عنوان بهش گیر نمیده بابام الان ۵۰ سالشه 

بله تازه متوجه شدم..🤣🤣🤚 ببین اول تفهیم اتهام کنی .... بعد دنبال متهم بگردی... مردها هزار و یک چیز ...

خب همون مواد مخدر هم که باشه باید چطوری بفهمم و چیکار بکنم ؟ 

اگه چیزی باشه حالممممم واسه همیشه ازش به هم میخوره مگه مامان من غیر از تحمل کردنش چیکار داره میکنه ن ...

دختر گلم عزیزم بین زن و شوهرها مسائل بسیاری هست هم از قهر ها و دعواها هم از اشتی ها و محبتها که ما بچها نمیبینیم  گاهی جبهه گیری میکنیم.. ایشالا که چیز خاصی نیست. چیز بدی نیست.😕😕💞 امیدوارم اینجور نباشه. 

دختر گلم عزیزم بین زن و شوهرها مسائل بسیاری هست هم از قهر ها و دعواها هم از اشتی ها و محبتها که ما ب ...

به مامانم گفتم واقعا به هم ریخت الانم میترسم هر لحظه دربیاد بگه 

خیلی داره خودشو کنترل میکنه 

خب منم همینو دارم باید چیکار بکنیم من همسرشون نیستم و دخترشم و واقعا دلم واسه مامانم میسوزه مامانم خ ...

به نظر من کسی که می مونه و زندگیشو‌ می کنه نباید شک کنه پیگیری کنه کنکاش کنه چون بیشترین آزار و‌شکنجه روحی رو‌ خودش می کشه

بیشتر مادرا می مونن و زندگی می کنن پس چرا به خودشون صدمه میزنن و چک می کنن ؟؟؟

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم