2777
2789
عنوان

ببخشید اگه کسی به شوهرش شک داره چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 39 پست
خب همون مواد مخدر هم که باشه باید چطوری بفهمم و چیکار بکنم ؟

با مادرت در میون بگذاری خیلی بهتره... اون بهرحال تجربه داره .. اما اگرخودت مبخوای اول ته توی جریان را دربیاری.کمی صبرکن .. تیز بشو اما تهمت نزن.به مادرت هم نگو اول. بگذار اگر مدرکی پیدا کردی ، بگو. شاید مسئله مالی درمیونه. 

دختر گلم عزیزم بین زن و شوهرها مسائل بسیاری هست هم از قهر ها و دعواها هم از اشتی ها و محبتها که ما ب ...

صبی هم ما رفته بودیم دکتر واسه قلب پدرم بعد فقط یه اکو گرفته بودیم من خودم زنگ زدم گفتم ببخشید امروز دکتر هستن؟بعد دیگه رفتیم و تموم شد 

خود منشیم دید من اصلا نوبتی نزدم و اسم و فامیل نگفتم 

بعد بعد از ظهر دیدم ینفر زنگ زده بود گفت سلام گفتم سلام بعد مکث کرد هول شد با عجله گفت آها آقای کمالی شما اومده بودین خواستم بگم دکتر اومد! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مادرت در میون بگذاری خیلی بهتره... اون بهرحال تجربه داره .. اما اگرخودت مبخوای اول ته توی جریان ر ...

مادرمو بهش گفتم اول باور نکرد گفت نه بابات با تلفن حرف زد ینی کلا مامانم از بحث خارجه خیلیییییی سادس خیلیییییی هیچکسو هم نداره هیچکسسسسسس موندیم چیکار کنیم 

با مادرت در میون بگذاری خیلی بهتره... اون بهرحال تجربه داره .. اما اگرخودت مبخوای اول ته توی جریان ر ...

مادرمو بهش گفتم اول باور نکرد گفت نه بابات با تلفن حرف زد ینی کلا مامانم از بحث خارجه خیلیییییی سادس خیلیییییی هیچکسو هم نداره هیچکسسسسسس موندیم چیکار کنیم بعد که بهش توضیح دادم و ریز مکالماتو نشونش دادم و جلوش به محل کار پدرم زنگ زدمو دقیق بعد قطع کردن به پدرم زنگ زدم گفتم کجایی گفت محل کارمم رفت تو لک آخه من پدرمو تو چشاش نگاه کنم میفهمم چی میخواد بگه من اصلا از حرف زدنش فهمیدم کسی پشت خط نیست

به نظر من کسی که می مونه و زندگیشو‌ می کنه نباید شک کنه پیگیری کنه کنکاش کنه چون بیشترین آزار و‌شکنج ...

خب آخه مگه میشه یکیو ول کرد به حال خودش؟ 

من مادرمم بخواد بمونه یکاری میکنم بابام حالش جا بیاد نمیذارم آب خوش از گلوش پایین بره 

خب آخه مگه میشه یکیو ول کرد به حال خودش؟ من مادرمم بخواد بمونه یکاری میکنم بابام حالش جا بیاد نمیذا ...

چی بگم؟؟؟ زندگی هزار جور مصلحت اندیشی داره

فقط نمک نریز رو زخم مامانت 

تو هنوز سن کمی داری خیلی چیزا رو نمی دونی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چی بگم؟؟؟ زندگی هزار جور مصلحت اندیشی دارهفقط نمک نریز رو زخم مامانت تو هنوز سن کمی داری خیلی چیزا ر ...

هیچکس یک هزارم مامانم تحمل بابامو نداره بابام خیلی ظلم در حقش کرده مامانم خیلی باهاش ساخته هیچیییبیی از هیچکس کم نداره نه از نظر من یچیز واضحه ک همه میبینن موندم بخدا

هیچکس یک هزارم مامانم تحمل بابامو نداره بابام خیلی ظلم در حقش کرده مامانم خیلی باهاش ساخته هیچیییبیی ...

می فهمم 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم