2777
2789

دلم خيلي گرفته 

مامانم وقتي ١٣ سالش بود ازدواج كرد و ١٦ سالگي منو به دنيا اورد هميشه همه فكر ميكردن خواهريم بعضي وقتها بقيه وقتي ميگفتيم مادر و دختريم فكر ميكردن دستشون انداختيم رابطمون فوق العاده با هم نزديك بود هم مامانم بود هم خواهرم هم صميمي ترين دوستم  

تازه ٢٠ سالم شده بود و در شرف عروسي بودم كه مامانم بخاطر بيماري كبدي در حاليكه فقط ٣٦ سالش بود اسموني شد 

واي كه چه روزهاي سختي بود جهيزيه م نصفه مونده بود مامان بيچارم چه ارزوها كه واسه جهيزيه و عروسيم نداشت ولي اجل مهلتش نداد 

الان هم كه حدود هفت سال از رفتنش ميگذره هنوز نتونستم با نبودنش كنار بيام خيلي تنها شدم 😭😭😭😭😭😭😭

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مامانم سی وهشت سالگی فوت کرد....پنج ساله که ازپیشم رفته خیلی دلتنگشم خیلی...

زندگی فارق از معنی     زندگی فقط یعنی ،مثل یه مهره بازی کرده شدن       تنها مثل مرده راه رفتن😞💔

دو تا برادر كوچيكتر از خودم دارم 

برادر كوچيكترم فرق العاده به مامانم وابسته بود اون موقع ١٢ سالش بود ضربه فوق العاده سختي خورد معدلش از ١٩ اومد به ١٦ بعدشم ديگه نسبت به درس بي اعتنا شد حتي نتونست ديپلمشو بگيره غصه اون داغونم كرد 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

خدا ایشالا بهت صبر بده و بهت یه دختر بده که همدمت بشه

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .
خدا ایشالا بهت صبر بده و بهت یه دختر بده که همدمت بشه

ممنون عزيزم 

خيلي دلم ميخواد بچه دار شم ولي هيچكسو ندارم شوهرمم مادرش سالها پيش فوت كرده خواهر هم ندارم دوتا خاله دارم ولي با نبودنشون فرقي ندارن سال به سال يه سراغم ازمون نميگيرن براي همين كلا قيد ني ني زدم 😔😔

وای عین من .کهوسط جهیزیه مامانم مریض شد و بعد پر کشید . من موندم و یدنیا حسرت و دلتنگی 🤧

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴

مرسي از همدردياتون ان شالله هيچوقت غم نبينيد 

خیلی سخته...خدا بیامرزدشون...

منم به مادرم وحشتناک وابسته ام...بعضی وقتها میشینم به این روزا فکر میکنم....اینقدر گریه میکنم...میترسم از نبودن مادرم....سی سالمم هست...ولی همیشه مقابل مادرم مثل یه بچه کوچولو هستم....

وابستگی بده چون این دنیا همه تعلقات رو یکی یکی ازمون می گیره...