2777
2789
عنوان

داستان زنی که خرج داره ارج داره

685 بازدید | 7 پست

زمان های قدیم توی یک روستا دختری رو شوهر میدن که پدر دختر از داماد چیزی نمیخواد و میگه دخترم و چشم و دل سیر بار آوردم و چیزی احتیاج نداره. اون زمان عروس و با اسب میبردن. تو مسیر خونه داماد یه رودخونه بوده که باید از اون رد میشدن. وقتی به رودخونه میرسن پدر داماد داد میزنه که مواظب اسب‌ها باشین مبادا اسب ها رو آب ببره. پدر عروس که این رو میشنوه میگه دخترم و برگردونید و نمیذاره عروس رو ببرن، میگه حالا شیربها بدین، عروسی مفصل بگیرین، طلا و هدیه براش بخرین و بعد ببرینش.

خانواده داماد کلی هزینه میکنن تا پدر عروس راضی میشه. موقع بردن عروس و رد شدن از رودخونه، پدر داماد داد میزنه که اسب‌ها به جهنم،  اسب ها رو ول کنید و مواظب عروس باشید اتفاقی براش نیوفته.

نتیجه اخلاقی که هر زنی خرج داره ارج داره.

با افتخار *معلم*

هر چیزی به اندازش خوبه ی چیز خودمونی بگم 

آقایون وقتی پولشون زیاد میشه احساس میکنن به زن های بیشتری نیاز دارن ولی خانوم ها زمانی که پول دارن فکر میکنن به مردی نیاز ندارن هر چیزی تعادلش خوبه اگه تو خرج نکنی کس دیگه خرج میکنه اینو یادتون باشه

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلخه ولی حقیقته 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
هر چیزی به اندازش خوبه ی چیز خودمونی بگم آقایون وقتی پولشون زیاد میشه احساس میکنن به زن های بیشتری ن ...

اگر تو خرج نکنی کس دیگه‌ای خرج میکنه....واقعا به این جمله اعتقاد دارم👌👌👌👏👏👏👏

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

اگر تو خرج نکنی کس دیگه‌ای خرج میکنه....واقعا به این جمله اعتقاد دارم👌👌👌👏👏👏👏

دقیقا همینه اگه زرنگ باشی میدونی کجا باید دلت بسوزه کجا نباید هر چیزی تعادلش خوبه مشکل همه ما اینه که یا از این ور بوم میوفتیم یا از اون ور هیچ تعادلی نداریم احساس میکنیم هر چی بیشتر قناعت کنیم بهتره خدا بیشتر میده بهمون نه والا این طور  نیست به اندازه لذت ببرید و خواسته هاتون رو بخواهید 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           

این داستان منم شنیدم اماباروایت دیگه امااصل داستان یکی بود 

منم معتقدم زنی خرج داره ارج داره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖