2777
2789

خب ، همگی خوش اومدید

اول بگید چرا اعتماد به نفس بالایی دارید؟

با چه روش هایی به این حد رسیده؟

از پادکست یا دوره ای استفاده کردید؟

و اونایی که اعتماد به نفس ندارن بگن چرا ؟

با اجازه اسی تاپیک ۲ تا مونده به اخری منم بازدید کنید درمورد همین اعتماد به نفس در دانشگاهاس ممنون میشم کمکم کنید

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون دیگه سنم بالا رفته زشته واقعا بخوام نداشته باشم اعتماد ب نفس مال سن ۱۴ تا ۱۵ سال هست تا همین چندوقت پیش نداشتم ولی دیگه بیخیال شدم و برام نظر کسی مهم نیست همینکه خودم خودمو دوست داشته باشم کافیه 

کتاب بخونید خیلی خوبه و هم صحبت با ادم سالم و فهمیده هم کمکتون میکنه 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

من خیلی اعتماد به نفسم پایین بود و خودمو قبول نداشتم ولی وقتی تو جمع دوستام و همکارام که از هردو جنس بودن قرار گرفتم و دیدم که اونا خیلی راحتن و قشنگ صحبت میکنن فهمیدم من الکی به خودم سخت میگیرم 

درآمد داشتن هم خود به خود اعتماد به نفس رو بالا میبره و باید توی جمع و موقعیت هاي مختلف صحبت کنی حتی اگه بد حرف بزنی کم کم درست میشه

چه کتابایی پیشنهاد میکنید ؟

کناب هایی که پائولو نوشته و اروین دیالوم و بقیه نویسنده ها یادم رفته کتاب های حالت رکان طور بخون ک ب اعتماد ب نفس مربوط باشه 

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚