2777
2789
بازم میگم کار خوبی کردی جدا شدی بهش فک نکن و به زندگیت ادامه بده و برات دعا میکنم کسی سر راهت قرار ب ...

ممنونم مهربونم انشالا ک انرژی مثبت دعاهات ب خودت و‌زندگیت برگرده❤️🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس الکیهدیگ خیالم راحت باشه😂

آره خیالت راحت بخداا..عاخه این چیزا چیه ذهنتو درگیرش میکنی مگه هرچی تو گوگل بنویسه راسته؟تو الان بزن تو گوگل معده درد برات میاره سرطان معده😂

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

آره خیالت راحت بخداا..عاخه این چیزا چیه ذهنتو درگیرش میکنی مگه هرچی تو گوگل بنویسه راسته؟تو الان بزن ...

چ میدونم والا چندتا از بچه ها اینجا میگفتن خقیقت داره

دوسه نفرم دیدم دیگ ترسیدم

دنبال این بودم ببینم کسی اینطوره و داره زندگی میکنه ک خداروشکر اینجا چن نفر گفتن دارن ولی جدانشدن

ن اون زیاد دلیل نمیشه ب طلاقهرچند همیناهم واسه همه صادق نیس دوباره ازدواج کردی راضی از زندگیت؟؟

اره خیلی راضی ام  همسرم مرد خوبیه مهربون دلسوز 

حالا اون خطا بهم وصل باشه   معنیش طلاقه ؟ یا جدا باشه 

اره خیلی راضی ام همسرم مرد خوبیه مهربون دلسوز حالا اون خطا بهم وصل باشه معنیش طلاقه ؟ یا جدا باشه

خداروشکر…

ن اون خطا ک موازین چیزی نیس بعضیا دوتا یا سه تا دارن و نامزدی چیزی نداشتن بهم بخوره

اما اینو میگن اگ مثن همون خط انتهاش دوشاخه بشه ینی جدایی

اینطور خوندم