2777
2789
اخه میدونی من اگ میخاستم برم دیگ نمیخاستم برگردممیخاستم برم ک بمونمو‌خودشم کفته بود احتمال تکرار قما ...

پس چه کار خوبی کردی نرفتی قدر خانواده ت بدون و قدر الان زندگیت که میتونی به بهترین نحو زندگی کنی 

پس چه کار خوبی کردی نرفتی قدر خانواده ت بدون و قدر الان زندگیت که میتونی به بهترین نحو زندگی کنی

براخوشبختیم دعا کن…

برااینکه احساس عذاب وجدان و پشیمونی و مقصر دونستن خودم دست از سرم برداره…

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر چقدر خوب🥺ایشالا خوشبخت باشی همیشه…خودمم میگم کاش کوتاه میومدم و حق طلاق خالی میگرفتم اما‌د ...

مرسییی عزیزم😍 اگه نمی‌خواستی دیگه برگردی و حق طلاق خالی می‌گرفتی چ فایده برات داشت وقتی بهت راست و حسینی گفت باز قمار میکنم واقعا می‌تونستی با همچین آدمی زندگی کنی 

براخوشبختیم دعا کن…برااینکه احساس عذاب وجدان و پشیمونی و مقصر دونستن خودم دست از سرم برداره…

عزیزم من برات دعا میکنم اما مهم اینه که خودت بخوای قبول کنی که اصلا نباید عذاب وجدان داشته باشی چون حتی یدرصدم فک کنی مقصر خودت بودی همون نیروی منفیه که فک میکنی تقصیر توئه و تو زندگی بعدیتم دچار اشتباه میشی همیشه بگو بهترین کار ممکن و کردم 

مرسییی عزیزم😍 اگه نمی‌خواستی دیگه برگردی و حق طلاق خالی می‌گرفتی چ فایده برات داشت وقتی بهت راست و ...

میدونی عزیزم ادم با ی امیدی ازدواج میکنه

منم همش امید داشتم ک ی روزی خوب بشه همه چی

گفتم شاید تلاششو خیلی بیشتر کنه و همه چی درست بشه

بیشتر اونچه ک دوست داشتم تو ذهنم بود و ترس از زندگی بعدی ….چون میگف پشیمون میشی بهتر من پیدا نمیکنی

اگ نتونی با ی چیزایی کنار بیای هرکس مشکلاتی داره

تو زندگی بعدیتم بلاخره مشکلاتی هس

لعنتی حرفاش خیلی روم اثر کذاشتن😑

عزیزم من برات دعا میکنم اما مهم اینه که خودت بخوای قبول کنی که اصلا نباید عذاب وجدان داشته باشی چون ...

اره دقییییقا 

باید خودم کنار بیام وگ ن ب قول شما با ذهنیت منفی شاید بدتر بشه خیلی چیزا بخصوص ارامشم ک این اینروزا ندارم…

میدونی عزیزم ادم با ی امیدی ازدواج میکنهمنم همش امید داشتم ک ی روزی خوب بشه همه چیگفتم شاید تلاششو خ ...

اتفاقا من اگه جات بودم انقد پیشرفت میکردم و یکیو انتخاب میکردم که تو دلش بگه چه غلطی کردم البته از یکطرف باز زندگی خودم مهمتره و حرفاش به یه ورم نبود..بعدم چه مزیتی داشت که بهتر از اون نمیتونی پیدا کنی منم قبول دارم تو زندگی مشکل هست ولی خب اگه آدم خوب انتخاب کنی خدایی اون مشکلات هیچی نیست در مقابل زندگی قبلیت 

اره دقییییقا باید خودم کنار بیام وگ ن ب قول شما با ذهنیت منفی شاید بدتر بشه خیلی چیزا بخصوص ارامشم ک ...

بخدا من اگه زندگینامه آمو بنویسم اصلا مات میمونی که چطور خدا برام ساخت دلایلشم این بود 

انقد بدی بهم کرد که جدایی بهترین تصمیم زندگیم بود حتی یسری برگشت گفت دوباره باهام ازدواج کن منم گفتم عمرا 

دوم اینکه خیلی مهمه پشت داشته باشی که من نداشتم بابام برگشت گفت چرا میخوای جدا شدی بااینکه جلو بابام کتکم زد اما بابام هیچ کاری نکرد 

سوم اینکه حرف مردم اصلا برات مهم نباشه اصلا و ابدا

وقتی من ازدواج کردم شاید باور نکنی همه انگشت به دهن موندن کل فامیل😂

اتفاقا من اگه جات بودم انقد پیشرفت میکردم و یکیو انتخاب میکردم که تو دلش بگه چه غلطی کردم البته از ی ...

من خداروشکر هم شاغلم هم خانوادم خوبن

از خیلی جهات سر تر بودم

جوری ک مادرش گف فامیلامون گفتن چی کردی همچین دختری گیرتون اومده

اما خب میدونی ازدواج هندونه در بستس

من ک اصلا الان ب ازدواج فکر نمیکنم تاوقتیکه این اسیبا وحسارو نداشته باشم…

تمام سعیمم میکنم درست انتخاب کنم باقیشم با خداس

مطمینان خداواست ساخته عزیزم همیشه خداروشکر کن

با اینکه نمینشاسمت اما خیلی خوشحالم ک از انتخاب و زندگی بعدیت راضی

بعد ی شکست تنها همچین چیزی میتونه یکم اون کذشته رو کمرنگ کنه…

بخدا من اگه زندگینامه آمو بنویسم اصلا مات میمونی که چطور خدا برام ساخت دلایلشم این بود انقد بدی بهم ...

من برا این همسرمم تحقیق کردم

اما خودش گف اعتیاد کذشتمو و اینکه کمپ بودمو هیچکس نمیدونه حتی دارو میخوره کسی نمیدونه

خب اینارو ادم چطور بفهمه 

ی خانواده خودشون باید وجدان داشته باشن

مگ خیلی مطمین باشه پسر ک تکرار نمیکنه ک نگه

یا دیگ داروهاش قط میشن ک نخاد بیان کنه

من خداروشکر هم شاغلم هم خانوادم خوبناز خیلی جهات سر تر بودمجوری ک مادرش گف فامیلامون گفتن چی کردی هم ...

پس اصلا نباید از حرفاش ناراحت شی یا عذاب وجدان بگیری چون کسی که باخته اونه نه تو …اون تو رو از دست داده و مطمئن باش مث تو تو خوابشم نمیتونه گیر بیاره تو فقط یه آدم مریض و معتادو دروغگو رو از زندگیت انداختی بیرون واینکه نامزدی اسمش روشه برای شناخته اگه همسر سابقت مشکل کم داشت حتی بهت میگفتم اشتباه کردی اما شوهرت علاوه بر اون موارد که خودت گفتی خیلی از خود متشکر هم هست و اینکه حتی تو رو نمیشناخت که حاضر نشد برگه شروطی امضا کنه چون حتی من که نمیشناسمت میدونم اون امضا فقط فرمالیته بوده 

من برا این همسرمم تحقیق کردماما خودش گف اعتیاد کذشتمو و اینکه کمپ بودمو هیچکس نمیدونه حتی دارو میخور ...

بازم میگم کار خوبی کردی جدا شدی بهش فک نکن و به زندگیت ادامه بده و برات دعا میکنم کسی سر راهت قرار بگیره که پیش خودت بگی چطور من قبل از اون زندگی میکردم و نفس میکشیدم

پس اصلا نباید از حرفاش ناراحت شی یا عذاب وجدان بگیری چون کسی که باخته اونه نه تو …اون تو رو از دست د ...

دقیقاا ازین میسوزم ک‌واقعا فرمالیته بود و بیشتر ب این جهت بود ک نگن دختر خودش گف طلاق چقد التماس کردیم برنگشت

الان خودش پشیمون شده برگشته و دوروز دیگ چیزی شد همش خانوادش بگن تو خودت از پای طلاق برکشتی خودت خاستی گفتم حداقل دوباره با ارزش برگردم ..