2777
2789
اخلاق شوهرم حالا این دوشاخه ینی جدا میشه طرف؟

نه اینجا دیدم خیلی از خانما دوشاخن‌و‌جدانشدن 

پس حقیقت نداره

برا ی سری ها حقیقت داره برا ی سریا نه

پس این نشون میده نامعلوممه اینده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر فراتر از‌ نرمال راضیم..نه عزیزم قصدشو ندارم

خب الهی شکر خیالم راحت شد

من خیلی نگران بودم 

چون چندتا راست بود

پس الکین

ایشالا ک همیشهدخوش باشی

البته تو عکس زیاد معلوم نیس اما چون خودت میگی قبولت میکنم😅

به نظرم بهتر این بود میگفتی اوناییکه طلاق گرفتن عکس بدن چون اینطوری راحتتر به جواب میرسیدی

ن چون خیلیا جداشدن و اصلا دوشاخه نبودن

و برا بعضیا میگن نیست 

و اوناییکه دارن جدامیشن

برای همین خاستم بدونم کسی بوده داشته و نشده

نمیدونم والا اینجاهم ی سریا هستن دوشاخس ولی جدانشدنپس انگار زیاد ربطی ندارهاز ازدواج دومت راضی؟؟؟

ازدواج دوم عالیییییی نمی‌دونم تو جدا شدی یانه اما امیدوارم بهترین آدم سر راهت قرار بگیره تا معنای زندگی کردن رو تو همین دنیا متوجه شدی که چقدر زندگی قشنگه پیش کسی که عاشقشی😍

خب الهی شکر خیالم راحت شدمن خیلی نگران بودم چون چندتا راست بودپس الکینایشالا ک همیشهدخوش باشیالبته ت ...

فداتشمم عزیزم..بابا الکیه اینا همه واسه مامانمم نگاه کردم دقیقا دو شاخه بسیارر معلوم بود😂ولی 28ساله دارن زندگی میکنن

ثمر ندیده وجودم،درخت کاجم من

ازدواج دوم عالیییییی نمی‌دونم تو جدا شدی یانه اما امیدوارم بهترین آدم سر راهت قرار بگیره تا معنای زن ...

اره جداشدم

اما اینقد‌نگرانم همش حس پشیمونی دارم

تو تاپیکام هس ممنون میشم بخونی و از تحربیاتت بگی بهم🥺

اون خیلی بهم محبت میکرد و‌دوسشم داشتم

اما خب اون مشکلا داش حس کردم اینده ندارم البته عقد بودم

الان چون هر دوخط ازدواجم‌دوشاخه‌بود ترسیدم همش میگم نکنه اینا حقیقت داره ازدواج دومم بد میشه 

خیلی حسای بد🥲

فداتشمم عزیزم..بابا الکیه اینا همه واسه مامانمم نگاه کردم دقیقا دو شاخه بسیارر معلوم بود😂ولی 28ساله ...

خب پس خداروشکررر

میشه ی عکس واضح دیگ از‌دستت بدی ؟؟ ببخشید میخام کامل مطمین شم بازم ببخشید