2777
2789
خیلی نگرانم میدونم شاید بگی خرافاتی اما ممنون میشم بگی🙏🏻

بخدا من از ظرف میشورم دستم خط نداره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
همینکه اعتیادشو قبلش بهت نگفت یعنی پنهون کاری کرده و اصلا چیز کوچیکی نیست این مسیله...و اینکه بگو چن ...

هم اعتیاد و پنهون کرده بود هم مشکل بیشفعالیش و افسردگیش ک چندسال بود قرص میخورد…

ما اول مشکلاتمون سر قمار بود هربار فرصت دادم ک ی بار خودکشی کرد

فرصت دادم باز رف بعد تعهد گرفتیم‌بازم رف

اما من حرفی نزدم

بعدشم ک توهم زد ک حریان ماحراهای کذشتش فهمیدم

داشتم با اونا کنار میومدم بعد پول کذاشت تو سایت کلا قاطی کردم دیگ🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شروطت چی بود!!؟

حق طلاق با نصف مسکن یا ملکی

گفتن دوروز دیگ بچه ای اوردی ی پول کذاشت تو سایت بازم باخت ی چیزی دستت باشه

اما خب اون گف ن از کجا معلوم دوباره با ی اشتباه دیگ خونه رو ببری و طلاق بگیری مگ معاملس از چشمم افتادی

با وجود اینکه من مهریمو بخشیده بودم😒

اره دقیقا اما خب اون زمان هم ذهنیتم تغیر کرده بودهم خودمم بهش اعتماد نداشتم گفتم جداشم اما یکم ک کذ ...

شروطت و خوندم خدایی دم خانوادت گرم پشتتن پس چرا دل دل میکنی این مرد حتی قرصم میخوره بخدا این آدما خطرناکن چطور میخوای زندگی کنی با همچین آدمی ...چی بگم والا آدم بهتر صلاح خودشو می‌دونه اما عاقلانه تصمیم بگیر حرف یک عمر زندگیه جوری تصمیم بگیر که حداقل با بچه برنگردی خونه پدرت

هم اعتیاد و پنهون کرده بود هم مشکل بیشفعالیش و افسردگیش ک چندسال بود قرص میخورد…ما اول مشکلاتمون سر ...

من که از بیرون به زندگیت نگاه میکنم چیز مثبتی نمی‌بینم باز آدم یه مشکل داشته باشه باز میگیم بهتره جدا نشه زندگی بالا پایین داره اما خب این مشکلش حتی به تو هم آسیب میزنه تصمیم آخر با خودته اما خودت تو خلوت ببین عقلت بهت چی میگه همون تصمیم و بگیر

شروطت و خوندم خدایی دم خانوادت گرم پشتتن پس چرا دل دل میکنی این مرد حتی قرصم میخوره بخدا این آدما خط ...

چون حس وابستگیم زیاد بود

من اصلا اهل دوس پسر نبودم  اولین مرد زندگیم بود و هربار ک اشتباه میکرد با کادو و گل میومد ببخشید فلان

حس میکنم بخاطر همینه 

همش میگم نکنه دیگ عاشق نشم

دیگ ک حداشدیم و راه برگشتی نیس 

اما منه خر میگم اونهمه عشقو علاقه ک میگف بدون تو میمیرم 

بدون تو سخته 

مگ شروط چی بودن ک اینطور بهم کف

حداقل میگف قبول نمیکنم نه اینکه اینطور بهم بگه

شایدم خاست خدا بوده 

برام دعا کن عزیزم🥺🙏🏻

من که از بیرون به زندگیت نگاه میکنم چیز مثبتی نمی‌بینم باز آدم یه مشکل داشته باشه باز میگیم بهتره جد ...

چیز مثبتش این بود ک خودشو خانوادش خیلی دوسم داشتنو بهم محبت‌میکردن 

عصبی نبود باهام بحث نیمکرد

کتک نمیزد بداخلاق نبود

البته شایدم بخاطر قرص ارامبخشا‌بوده‌نمیدونم

دست من که اصلا اونجاش هیچ خطی نداره

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
حق طلاق با نصف مسکن یا ملکیگفتن دوروز دیگ بچه ای اوردی ی پول کذاشت تو سایت بازم باخت ی چیزی دستت باش ...

دست پیشو گرفته پس نیفته نگا خودشم بخودش شک داره که میگه بازم شاید اشتباه کردم پس این مرد درست بشو نیست 

چون حس وابستگیم زیاد بودمن اصلا اهل دوس پسر نبودم اولین مرد زندگیم بود و هربار ک اشتباه میکرد با کا ...

دقیقا به خودش شک داشت که با اون شروط سریع رفت والا مسکن یا حق طلاق چی بود اگه عاشق بود قبول میکرد منم قبلاً که میخواستم جدا شم شروط گذاشته بودم با اینکه خودم هیچ علاقه آیی به اون آدم نداشتم بااین حال تو اون زمان شروط پذیرفت که منو کنار خودش نگه داره

دست پیشو گرفته پس نیفته نگا خودشم بخودش شک داره که میگه بازم شاید اشتباه کردم پس این مرد درست بشو نی ...

اره میگفتمش مگ منو نمیشناسی‌من اینطور نیستم خونه ببرم و طلاق بگیرم

گف چرا این ی سال هربار مشکلی پیش میومد تهدیدم میکردی ب طلاق

گفتم خب برای این بود ک به خودت بیای

با مهربونی ک جواب نداد با مشاورم جواب نداد مجبور بودم بگم جدایی هرسری

گف ممنون ب خودم اومدم

دیگ دیدم نسبت ب خودت و خانوادت عوض شد

بهترینا ارزو میکنم و بلاک کرد🥲

دقیقا به خودش شک داشت که با اون شروط سریع رفت والا مسکن یا حق طلاق چی بود اگه عاشق بود قبول میکرد من ...

هردوتارو‌پذیرفت یا یکیو؟؟؟

این میگفت دوتارو باهم نمیدم

منم خانوادم میگفتن هردو 

چیز مثبتش این بود ک خودشو خانوادش خیلی دوسم داشتنو بهم محبت‌میکردن عصبی نبود باهام بحث نیمکردکتک نمی ...

من تو زندگیت نبودم از بیرون دارم به این قضیه نگاه میکنم میگم همون قرص خوردنش یطوریه حس بد آدم میگیرهدرنظرم الان که تموم شده دیگه اصلا بهش فکر نکن و آنقدر مطمین باش از جداییت که بهترین انتخاب و بعد اون داشته باشی 

من تو زندگیت نبودم از بیرون دارم به این قضیه نگاه میکنم میگم همون قرص خوردنش یطوریه حس بد آدم میگیره ...

ممنون اجی ک باهام صحبت کردی🥺🙏🏻

اره خودمم حس بد میگرفتم برا همین قاطی کرده بودم🙁

اره میگفتمش مگ منو نمیشناسی‌من اینطور نیستم خونه ببرم و طلاق بگیرمگف چرا این ی سال هربار مشکلی پیش م ...

تروخدا برای همچین آدمی ناراحت نباش والا در نظر من بهترین کارو کردی تازه اول راه این بود وضعش چه برسه برین زیر سقف که خدا داند...