2777
2789
اره جداشدماما اینقد‌نگرانم همش حس پشیمونی دارمتو تاپیکام هس ممنون میشم بخونی و از تحربیاتت بگی بهم🥺 ...

باشه حتما تاپیک تو میخونم فقط من باب صحبتات میگم اینکه خودت پشیمونی برای طلاق خیلی بده من اصلا پشیمون نبودم برعکس خیلی خوشحال بودم و برای همین در نظرم خدا کمکم کرد که مورد مناسبی تو زندگیم بیاد اما اون قسمت گفتی هر دو خط ازدواجم دوشاخه بود متوجه نشدم !!؟یعنی سه شاخه برات!!!؟

باشه حتما تاپیک تو میخونم فقط من باب صحبتات میگم اینکه خودت پشیمونی برای طلاق خیلی بده من اصلا پشیمو ...

اخه از لحاظ عاطفی وابستش بودم خیلی سختمه جدایی🥲

عکسو نگاه کن ک پست اوله من چند خط دارم

بعد دوشاخن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه از لحاظ عاطفی وابستش بودم خیلی سختمه جدایی🥲عکسو نگاه کن ک پست اوله من چند خط دارمبعد دوشاخن

دلیل جداییت پس چی بود وقتی انقد وابسته بودی بهش!!؟ آدم زمانی جدا میشه که خیلی مشکل حادی با طرف مقابلش داشته باشه...و اینکه آیا بازم میتونی رجوع کنی بهش یا نه !!؟ ذهنتو درگیر اینا نکن حالا شاید برایه عده دوشاخه باشه جدا شده باشن و بعضیا نه بیشتر اون انرژی منفی که از این حس داری بیشتر سمتت جذب میشه پس بهش فکر نکن و بهترین تصمیم و همیشه برای زندگیت بگیر 

دلیل جداییت پس چی بود وقتی انقد وابسته بودی بهش!!؟ آدم زمانی جدا میشه که خیلی مشکل حادی با طرف مقابل ...

دیگ مشاورا وهمه گفتن جدا شو

منم خسته ذهنیتم خراب و بی اعتماد جداشدم

اما حس میکنم احساسی تصمیم گرفتم شاید منطقی بود اما دلم راضی نبود

از همون اول عقد بامشکل وارد شدن تاپیکام بخون متوجه میشی

اون تاپیک که مشکلات همسر سابقتو نوشته بودی خواندم در نظرم بسیار کار درستی کردی جدا شدی الان دقیقا از چه چیزی پشیمونی اعتیاد خودش بتنهایی عامل طلاق بعد فک کن قمار باز هم طرف باشه در نظرم تا زمانی که از جداییت پشیمون باشی نمیتونی به زندگی عادیت برگردی و اینکه ممکنه تحت تاثیر حرف دیگران هم قرار بگیری که مثلاً بگن نه باید ادامه می‌دادی و زود جدا شدی که این هی اذیتت می‌کنه و فک میکنی اشتباه کردی 

دلیل جداییت پس چی بود وقتی انقد وابسته بودی بهش!!؟ آدم زمانی جدا میشه که خیلی مشکل حادی با طرف مقابل ...

اخرای طلاق شروط ک‌گذاشتم‌برگردم قبول نکرد و زد بلاکم کرد

تو اون قسمت ک نوشتم شروط بخون تاپیکمو🥲

اون تاپیک که مشکلات همسر سابقتو نوشته بودی خواندم در نظرم بسیار کار درستی کردی جدا شدی الان دقیقا از ...

دقیقااا درسته‌حرفات

میدونی اینقد کریه و‌التماس میکرد هربار

این سری همش با خودم میگفتم  شاید واقعا فهمیده و من اشتباه کردمو‌درست شده باشه و من باید بیشتر صبر میکردم

همینکه همو دوست‌داشتیم بهم محبت میکرد و‌نکنه بعدی بدتر باشه و….

اعتیادشو گف چن ساله ترک کردمو لغزشی بوده

نمیدونم واقعا 

دیگ مشاورا وهمه گفتن جدا شومنم خسته ذهنیتم خراب و بی اعتماد جداشدماما حس میکنم احساسی تصمیم گرفتم شا ...

من اصلا مشاور و اینا رو قبول ندارم در نظرم آدم خودش بهترین مشاور برای خودشه باید ببینه می‌تونه با همچین ادمی بااین خوبی و بدی ها ادامه بده یا واقعا نبودن تو اون زندگی بیشتر به نفعشه آخه آدم یکبار زندگی می‌کنه یبارم با تنش بخواد زندگی کنه که دیگه اون اسمش زندگی نیست

من اصلا مشاور و اینا رو قبول ندارم در نظرم آدم خودش بهترین مشاور برای خودشه باید ببینه می‌تونه با هم ...

اره دقیقا اما خب اون زمان هم ذهنیتم تغیر کرده بود

هم خودمم بهش اعتماد نداشتم  گفتم جداشم 

اما یکم ک کذشت خیلی سختم بود تو‌دوران دادکاه ارتباط برقرار کردیم از خودش میگف ک جقد تغیر کرده مستقل شده

خاستم فرصت بدم خانوادم گفتن بدون این شروط نمیزاریم بریم

اخرم اینطور شد دیگ😔

دقیقااا درسته‌حرفاتمیدونی اینقد کریه و‌التماس میکرد هرباراین سری همش با خودم میگفتم شاید واقعا فهمی ...

همینکه اعتیادشو قبلش بهت نگفت یعنی پنهون کاری کرده و اصلا چیز کوچیکی نیست این مسیله...و اینکه بگو چند بار بهش فرصت دادی یکبار دادی یا اصلا نه !!؟دوران عقد دوران شناخته اگه یکبار اشتباه کرد فرصت دادی باز اشتباه کرد جداییت بهترین کاره اگه غیر اینه یکبار دیگه فرصت بده .