2777
2789
هردوتارو‌پذیرفت یا یکیو؟؟؟این میگفت دوتارو باهم نمیدممنم خانوادم میگفتن هردو

برای من چند تا چیز بود حق طلاق و مسکن و ادامه دانشگاه رفتنم  اما فقط رو برگه شد چون انقد مشکل داشت که بعدش اصلا هیچی برام مهم نبود فقط میخواستم جدا شم بدون هیچ چیزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخدا برای همچین آدمی ناراحت نباش والا در نظر من بهترین کارو کردی تازه اول راه این بود وضعش چه برسه ...

اره هربار خودمو قانع میکنم  عصن همه مشکلا ب کنار 

همین بی اعتمادی ک‌داشتمو بدبین شده بودم بهش و همش چکش میکردم خودمو خودشو عذاب میدادم

طلاقم سختیای خودشو داره دیگ چ میشه کرد

میشه مشکلاتشو بدونم چیا بودن؟؟؟

ما خیلی مشکلات داشتیم نمیتونم اینجا بازش کنم چون میترسم کسی بابت مشکلاتم منو بشناسه 😂 چون فک کنم مشکلات من کمیابه فقط کمی شو میگم دست به زن داشت و فحاشی و خرج نمی‌کرد برام...

برای من چند تا چیز بود حق طلاق و مسکن و ادامه دانشگاه رفتنم اما فقط رو برگه شد چون انقد مشکل داشت ک ...

اینم حس میکنم بیشتر بخاطر خونه بود

وگ ن حق طلاق خالیو قبول میکرد🙄

ما خیلی مشکلات داشتیم نمیتونم اینجا بازش کنم چون میترسم کسی بابت مشکلاتم منو بشناسه 😂 چون فک کنم مش ...

اووو🥲

اجی من خیلی میترسم‌ نفر یعدی اینطور باشه

تو نامزدی چیزی‌متوجه‌شدی؟؟؟

بنظرت این خصوصیات تو‌نامزدی متوجه میشه ادم؟؟؟

اره هربار خودمو قانع میکنم عصن همه مشکلا ب کنار همین بی اعتمادی ک‌داشتمو بدبین شده بودم بهش و همش چ ...

طلاق خدایی برای من سختی نداشت☺️ دلیل اصلی این بود که من اصلا عاشقش نبودم برعکس جدا شدم تازه زندگی کردم و همیشه میگفتم ای کاش اون چند سال تو صفحه زندگیم اصلا نمی‌بود و اینکه مهم ترین این بود که حرف هیچ آدمی برام مهم نبود و نیست 

اینم حس میکنم بیشتر بخاطر خونه بودوگ ن حق طلاق خالیو قبول میکرد🙄

یچی بگم همون حق طلاق و می‌گرفتی بعد بهش فرصت می‌دادی می‌دیدی چطور شده می‌دونم از چه بابت میگم چون عاشقش بودی میگم که حداقل بعدش جدا میشدی حس پشیمونی نداشتی پیش خودت میگفتی من فرصت ندادم اما اون آدم من نبود

طلاق خدایی برای من سختی نداشت☺️ دلیل اصلی این بود که من اصلا عاشقش نبودم برعکس جدا شدم تازه زندگی کر ...

خوشبحالت طلاق سختیش برا کساییکه بهم وابستن و همو دوست دارن….کلا همسرسابق من اگ این مشکلات نداش بقیه چیزاش خوب بودن🥲

اووو🥲اجی من خیلی میترسم‌ نفر یعدی اینطور باشهتو نامزدی چیزی‌متوجه‌شدی؟؟؟بنظرت این خصوصیات تو‌نامزدی ...

دقیقا تو نامزدی معلوم شده بود هزاران بار اما خب خانواده ام جدایی رو بد میدونستن و البته اون موقع من سنم خیلی کم بود و میترسم شاید مثل الان تو...الان شش ساله ازدواج کردم عشقم تو همون روزای اول همونیه که الانه بدون هیچ تغییری مطمین باش تو نامزدی میشه قشنگ طرفو شناخت

یچی بگم همون حق طلاق و می‌گرفتی بعد بهش فرصت می‌دادی می‌دیدی چطور شده می‌دونم از چه بابت میگم چون عا ...

اخه میدونی من اگ میخاستم برم دیگ نمیخاستم برگردم

میخاستم برم ک بمونم

و‌خودشم کفته بود احتمال تکرار قمار هست مبلغ ناچیز بزارم چون ی‌نوع بیماریه‌تا درمان بشه

ینی اگ میددم تکرار میکرد من جدانمیشدم چون امادگیشو داشتم و دیگ باید میرفتم سرخونه زندگیم بلاخره زن میشدم و موقعیتم فرق میکرد 

اما خب نمیدونم دیگ یهو اینطور شد

خوشبحالت طلاق سختیش برا کساییکه بهم وابستن و همو دوست دارن….کلا همسرسابق من اگ این مشکلات نداش بقیه ...

آره قبول دارم ولی یچی بگم بعضی عشقا عشق نیستا حماقته اینو چند سال بعد متوجه میشی

دقیقا تو نامزدی معلوم شده بود هزاران بار اما خب خانواده ام جدایی رو بد میدونستن و البته اون موقع من ...

خداروشکر چقدر خوب🥺ایشالا خوشبخت باشی همیشه…

خودمم میگم کاش کوتاه میومدم و حق طلاق خالی میگرفتم 

اما‌دیدم لج کرده منم لج کردم

البته لحظه اخر ک گف بلاک کنیم تموم همه چی

گفتمش الان مشکلت با کدومشونه اینقدر ناراحت بود و عصبانی گف هردو گفتمش تا‌دیروز ک گفتی یکی

گف خدانگه‌دار