2777
2789
عنوان

قرمه سبزی اینجوری میپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 2367 بازدید | 140 پست
درسته🥹من قبلا لیمو پوست دار میخریدم خورشتامو تلخ میکرد با این ک تلخیشو میگرفتم با ابجوش، دیگه اخرسر ...

آره بعضی هاشون تلخن 

به همین روش ادامه بده

حالا که رضایت داری

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیدم تو اینستا، گوجه، بادمجون سرخ شده موقع سرو اضافه میکنن جاریمم‌شمالیه خونشون خوردم یبار اونا ...

سیب زمینی خوب نمیشه ولی بادمجون خوشمزه میشه کامل سرخش کنی رب انار ملس هم بریزی عالی میشه 

میشه بگی روشتو ببینم چیزی رو از قلم میندازم یا نه؟

لپه از قبل میخیسونم بعد لپه رو تو قابلمه جدا با یدونه پیاز درسته میذارم بجوشه مرتب هی کف روشو میگیرم 

پیاز رنده میگنم خوب سرخ میکنم بعد بهش گوشتا رو اضاف میکنم فقطم بهش زردچوبه میززنم یکم تفت ممیدم روش ابجوش میریزم در حدی ک یکم بالا تر از گوشتا رو بپوشونه زیرشم کم کم، تا زمانی ک لپه بپزه بعد ابکش میکنم خوب میشورم لپه ها رو، تو یه ماهیتابه کوچیک ی پیاز کوچولو رنده میکنم سرخ میکنم بهش رب اضافه میکنم سرخ میکنم ب رب فلفل سیاه و زعفران دم کرده و دارچین و پودر هل یا عرق هل اضافه میکنم خوب تفت میدم عطرش ک در اومد اضاف میگنم ب گوشتا لپه رو هم اضاف میکنم میذارم خوب جا بیوفته نیم ساعت اخر یکم ابلیمو میریزم چون از لیمو عمانی تو قیمه بدم میاد خودم حذف کردم

من دلم خورشت کرفس میخوادتاحالانپختم ببینم چجوریه بلدین بگین چیکارکنم خوب شه؟؟

عزیزم خورشت کرفس سبزیش جعفری ونعنا هست جعفری دوبرابر نعنا مثل خورشت سبزی گوشت روسرخ کن باپیاز و ادویه جات خوب تفت بده از اون طرف کرفس و جعفری ونعنا رو هم سرخ کن من یه قاشق رببه گوشت سرخ شده  میزتنم وسرخ میکنم مواد سرخ شده رو به هم اضافه کن آبجوش بریز و بزار جا بی افته چاشنی هم آبغوره یا ابلیموبزن  من خودم شخصا خیلی کم لوبیا چیتی پخته اضافه میکنم که خیلی دوست دارم خوشمزه میشه خورشت کرفس روتومقدار زیاد واسه مهمونی هام میپزم وهمه لذت میبرن خدارو شکر وتعریف میکنن با اینکه خودشون اشپزای ماهری هستن

خجالت چرااا دختر به این ماهیییعزیزمحیف الان استیکر بغل و ماچ و ندارم به این تاپیکت میخورد کمتر باشی ...

ن قربونت برم بچه مچه نیسم🤣فقط یکم دیر ازدواج کردم الان در هیجان این جور چیزام کارای خونه واسم تازگی داره مخصوصن اگه یچیزی رو خودم کشفش کنم خیلی بهم میچسبه

لپه از قبل میخیسونم بعد لپه رو تو قابلمه جدا با یدونه پیاز درسته میذارم بجوشه مرتب هی کف روشو میگیرم ...

ممنون.روش شما کلا با من فرق داشت.ایندفعه اینمدلی میپزم ببینم چطور میشه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
سیب زمینی خوب نمیشه ولی بادمجون خوشمزه میشه کامل سرخش کنی رب انار ملس هم بریزی عالی میشه

امتحان‌میکنم اینو هم🤤🤤من اینقد عاشق بادمجونم ی وقتایی وسط روز گشنم میشه ی بادمجون کوچولو سرخ میکنم با نون میخورم

ممنون.روش شما کلا با من فرق داشت.ایندفعه اینمدلی میپزم ببینم چطور میشه

درست کردی بیا نظرتو بگو😍من اوایل همه چی باهم سرخ میکردم قاطی میکردم حتا رب هم همون اول میزدم بعد اب میریختم روش ولی این روش دومی خیلی خیلی بهتر شد، اها نیم ساعت اخرم دوسه قاشق گلاب میریزم دم کنی میذارم بوش پخش میشه

درست کردی بیا نظرتو بگو😍من اوایل همه چی باهم سرخ میکردم قاطی میکردم حتا رب هم همون اول میزدم بعد اب ...

آره گلاب و چوب دارچین عضو جدانشدنی قیمه اس،حتما عزیزم بپزم انشالله خوب شه همینجا بهت میگم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792