2777
2789
عنوان

قرمه سبزی اینجوری میپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 2367 بازدید | 140 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیمو فرقی رو رنگش نداره گلمسبزی خوب سرخ بشه و جا بیفتهو همه چیز اندازه باشه تیره و خوش رنگ و طعم میش ...

درسته🥹من قبلا لیمو پوست دار میخریدم خورشتامو تلخ میکرد با این ک تلخیشو میگرفتم با ابجوش، دیگه اخرسر بدون پوست گرفتم دیدم خیلی خوبه اینا

قربونت برم گلم کلا آشپزی برای من تراپیه عاشق اینم فققققط صبح تا شب آشپزی کنم خداییی دستپختمم خوبه وا ...

خدایاااااا

چقده تو مهربونی  وای مننن  

اجازه هست محکم بغلت کنم ایا؟؟؟

خیلی مهربون و دوست داشتنی هستی

منم همین علاقه رو به شیرین پزی دارم

دلت خیلی بزرگه گل دختر  

چند سالتهه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

نوش جونتون.من قیمه رو تا مدت ها بد میپختم تا قلقش دستم اومد

مرسی گلم، منم قیمه هام عالیه😍ولی خب از یه خانومی تو اینستا یاد گرفتم خیلی مجلسی و خوشمزه میشه 

اوایل قرمه سبزی بیشتر از قیمه دوس داشتم از وثتی با اون دستور پخت درست کردم الان قیمه رو بیشتر میپسندم

خدایااااااچقده تو مهربونی وای مننن اجازه هست محکم بغلت کنم ایا؟؟؟خیلی مهربون و دوست داشتنی هستیمنم ...

عزیزم خجالت کشیدم🥹🥺 

بیا بغلم ماچممم بده😍😍😍 

۲۸ سالمه عزیزم 

ولی من تو زمینه کیک و شیرینی صففففرم البته زیادم تلاش نکردم یاد بگیرم

مرسی گلم، منم قیمه هام عالیه😍ولی خب از یه خانومی تو اینستا یاد گرفتم خیلی مجلسی و خوشمزه میشه اوایل ...

میشه بگی روشتو ببینم چیزی رو از قلم میندازم یا نه؟ 

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
شمالی ها بادمجون سرخ شده میریزن

اره دیدم تو اینستا، گوجه، بادمجون سرخ شده موقع سرو اضافه میکنن 

جاریمم‌شمالیه خونشون خوردم یبار اونا سیب زمینی های درشت درشت انداخته بودن داخلش اول فکر کردم خاستن شوری غذا رو بگیرن بعد ک گفت نه ما سیب زمینی میندازیم داخلش همیشه

عزیزم خجالت کشیدم🥹🥺 بیا بغلم ماچممم بده😍😍😍 ۲۸ سالمه عزیزم ولی من تو زمینه کیک و شیرینی صففففرم ...

خجالت چرااا دختر به این ماهییی

عزیزم

حیف الان استیکر بغل و ماچ و ندارم  

به این تاپیکت میخورد کمتر باشی

در عوض یه قورمه سبزی مشتی درست کردی    

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️