2777
2789
عنوان

قرمه سبزی اینجوری میپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 2367 بازدید | 140 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن قربونت برم بچه مچه نیسم🤣فقط یکم دیر ازدواج کردم الان در هیجان این جور چیزام کارای خونه واسم تازگی ...

ای جانممم

عاشق دخترای پر ذوق و شوقم  

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

عزیزم🥹خودت چندسالته

من در استانه حدودا 19 هستم

سن دقیق نمیتونم بگم میترسم

عزیزم اگه از بقیه غذاهات عکسی داری بزار  

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

من در استانه حدودا 19 هستمسن دقیق نمیتونم بگم میترسمعزیزم اگه از بقیه غذاهات عکسی داری بزار

ای جانمممم چقد کوچولویییی 

من اصلا اهل عکس گرفتن نیسم گلم ولی دستور پخت هر غذایی دلت خاست بگو راهنماییت میکنم😍تعریف از خود نباشه خیلی پرمدعام تو زمینه آشپزی در حدی ک مامانمو مادرشوهرم از من میخان اشپزی کنم تو مهمونیا

ای جانمممم چقد کوچولویییی من اصلا اهل عکس گرفتن نیسم گلم ولی دستور پخت هر غذایی دلت خاست بگو راهنمای ...

عزیزمممم  

خیلی خوبهههه

فعلا که مادر جان اشپزخونه رو دست گرفتن ولی حتمااا بخوام بپزم ازت کمک میگیرم  

ادویه غالب تو غذاهات چی میریزی

من دیدم یک سری ها تو برنج زیره میریزن شما چی؟

عزیزمممم خیلی خوبههههفعلا که مادر جان اشپزخونه رو دست گرفتن ولی حتمااا بخوام بپزم ازت کمک میگیرم ا ...

پ لذت ببر ازین دوران 

من تو برنج هیچی نمیزنم از طعم زیره اینا خوشم نمیاد ولی مثلا عدس پلو لوبیا پلو این چیزا باشه منظور پلوی مخلوط، توش ادویه پلویی میزنم از جنوب خریدم خیلی خوش عطره مخلوط ی سری چیزاسست ک نمیدونم چی ان😁 برای قرمه سبزی فقط زردچوبه نمک فلفل سیاه میزنم، برای قیمه زعفرون دارچین فلفل سیاه پودر هل گلاب 

زرشک پلو با مرغ، به مرغش فلفل سیاه دارچین پودر سیر زعفرون ادویه مرغ ماهی 

عدس پلو ادویه پلویی فلفل سیاه دارچین 

لوبیا پلو دارچین و پودر گل سرخ 

ماهی سرخ بخام بکنم فقط زردچوبه و نمک، دیگه هیچی نمیزنم اخرسر موقع خوردن روش لیمو میریزم 

پ لذت ببر ازین دوران من تو برنج هیچی نمیزنم از طعم زیره اینا خوشم نمیاد ولی مثلا عدس پلو لوبیا پلو ا ...

چقدر کامل و جامع توضیح دادی  

ادویه های قیمه ات خیلی خوب بنظرم اومدن

خیلی ممنونم عزیزم

چقدر کامل و جامع توضیح دادی ادویه های قیمه ات خیلی خوب بنظرم اومدنخیلی ممنونم عزیزم

میگم ک اشپزی عشقمه تا صبح میتونم راجبش حرف بزنم🤣ارزومه پیج اشپزی داشته باشم ولی تنبلتر ازین حرفام😁

فداتشم

امتحان‌میکنم اینو هم🤤🤤من اینقد عاشق بادمجونم ی وقتایی وسط روز گشنم میشه ی بادمجون کوچولو سرخ میکنم ...

آره واقعا بادمجون همه جوره عالیه به قول همسرم مثل گوشت بره میمونه وقتی سرخش میکنی میخوری کشک بادمجون میرزا قاسمی قیمه بادمجان بادمجون سرخ کرده با گوجه کو کو بادمجان