2777
2789

سلام دوستان عزیز بنده ۲۱,سالمه با آقا همسن خودم دوست نزدیک یک سال

همش میگه صبرکن مشکل دارم بیام خواستگاری فلان بهنام

نمیدانم بهونه داره یا واقعی میگ

بنظرتون یه پسر یه دختر دوست داره چجوریع

یکم از تجربه هاتون بگین

واسه من از جنوب تا کرج یه کله اومد با ماشینش تا منو ببینه فقط 

دوباره بهش بگم همین فردا بیا، میاد

اگه ببینه ناراحتم هر جوری شده از دلم درمیاره، نمیزاره تو ناراحتی بمونم

خیلی دوستم داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید واقعا شرایطش رو نداره ولی خب بهش بگو نیاز نیس فعلا رسمی کنی و ازدواج کنیم فعلا در حد صحبت منم پ ...

تو رابطه این دوستیم میگ مشکل مالی فلان دارم منم میترسم یهو ولم کنه واقعا عاشقشم نگرانم خیلی 

طرف شرایطشم نداشته باشه تو این زمونه خصوصا میگه میام خواستگاری نشون میکنیم تا سر وسامون بدیم کارامونو تا عقد اینارو کنیم با پسر زیاد دوست نشو زیر یه سال باید باشه .تو دوره قدیم فرق میکرد بعضیا ۸ سال بودن ده سال بودن .الان کاملا متفاوته جامعه و هرچی .ده سالم یه عمره اونا ببین چه سختی کشیدن آیا میاد آیا نمیاد دوسم داره ده سال اینا تو سرشون میگذشته

طرف شرایطشم نداشته باشه تو این زمونه خصوصا میگه میام خواستگاری نشون میکنیم تا سر وسامون بدیم کارامون ...

منم همین میگم میگ نامزد شیم ازت طلا کیلویی نمیخوام یه انگشتر بسه

خودش نمیگه بهم

ولی طوری که خواهرش سعی کرد جدامون کنه فک کنم خانواده مخالفت دارن

اصلا صبررررر نکن. تو رو به هر چی میپرستی صبر نکن. . . تو رو خدا با هر کیسی که عقلانیه ازدواج کن

خیلی دوسش دارم بیش از حد بخواطر اون به هیچ پسری حتی نگاه نمیکنم خاستگارمم هم رد میکنم

من خودم تو این شرایط بودم پنج سال. لعنت میکنم خودمو . که چرا داشتم از همه چی میگذشتم. لعععنتااا. باز اعصابم خورد شد. از یه ماه رسید به پنج سال اونم طلا نمیخاستم و زندگی و مراسم انچنانی نه و واقعا هم دوسم داشت. ولی خریته محضه. بهترینش اومد بعدش برام .