2777
2789
عنوان

به راهنمایی از عشاق میخوام یا هرکس با تجربس

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 30 پست
چندین بار تصمیم جدایی گرفتم ولی نمیتونم خیلی دوسش دارم خیلی یه روز بدونش برام غیرقابل تحمله

خب پس چون دوسش داری هیچی نمیشه گفت ،ولی پسره هم گفته شرایط ندارم که.عیب نداره بزار پای تجربه این پسرو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس چون دوسش داری هیچی نمیشه گفت ،ولی پسره هم گفته شرایط ندارم که.عیب نداره بزار پای تجربه این پسر ...

نمی‌دونم اینجور میگ تجربه خوبه ولی زخم بشه نه نمیخوام شکست تجربه کنم من به اندازه کافی زجر دیدم

بی مادری یتیمی بعد نامادری تنهایی

اگه تجربه زندگی میخای که صبر نکن. ارتباطم باهاش قطع کن. بشین موقعیت های عالی زندگیتو گزینش کن ‌ . بر ...

من شرایطم یکم فرق داره تو خانواده هستم نمیزارن بری جایی کار کنی درس بخونم

دختر خوشتیپ خوسگلیم ولی بخواطر خیانت مادرم به پدرم هیچ کس سمتم نمیاد کسی خوشش بیاد ازم برای دوستبه نه زندگی منم حوصله این بازیارو ندارم

این پسر تنها کسیه که دلم خریدار حس خوبی دارم ولی باز دودلم 

جان مادر .پس از خودت کم کم دورش کن بتونی از زندگیت حذفش کنی

چجوری وقتی تو زندگیم جز اون از همه خورد شدم 

وقتی حس میکنم دوسم داره برام سخت میشه

شش ماه فکر جدایی دارم نمیتونم انکار یه چیزی جلومو گرفته

شکر خوشبخت شدی لابد دوستت نداشت وگرنه تلاش میکرد

تو تاپیک اولیم رون روزا نوشته بودمو هست هنوز. هفتاد درصد خانوادم موافق نبودن . اون هیچ وقت نکشید عقب‌ . ولی شرایط رو نمیتونست درست کنه. 

من از وعده و وعید و نشدن و دست و پا زدن بیخود متنفرم

تو تاپیک اولیم رون روزا نوشته بودمو هست هنوز. هفتاد درصد خانوادم موافق نبودن . اون هیچ وقت نکشید عقب ...

کاش اونم میگفت خانوادم مخالفت میکنن نمیگ فقط میگ با من بدن

درحالی که من می‌دونم خانوادش منو نمیخوام دلیل مخالفت هم می‌دونم کاش میگفتی میدونستم 

تو این پنج سال بالای بیست سی بار اومدن خاستگاری. ولی درس زندگی بگیر دختر ‌ . از من میشنوی بدون مراسم ...

درست میگی می‌دونم خیلیا اینو میگن بهم

جز اون کسی منی نمیخواد به دلیلی که گفتم بخواطر مادرم

سالی یه خواستگار ندارم