2777
2789
🙃🙃🙃چون دیدم میگمحالا شاید برای شما فرق کنه

نه فقط ازاد و پیام نور تو حضور و غیاب راحت میگیرن بچه هارو درک میکنن تا جایی که تو دوستام دیدم

تو امتحان و نمره و این چیزا راه نمیان اصن

خب خودم اقدام کردم😐😐

خب میزاشتی درست تموم بشه بعد.. الان ما چی بگیم دیگه 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ب ی مامان باسواد و شاغل نیاز دارننیاز معنوی مادر مهمه ن نیاز فیزیکی،مادر از صب تا شب خونه باش ...

نکشیدی نمیدونی چقد سخته.درضمن نگفتم نرو درس بخون گفتم نزار امسال بچه های بی محبت زیاد بشن.کاسه داغ تر از آش هم یعنی شما.ممنون از نظرت کلللی زحمت کشیدی ریپلای کردی عزیز دلم

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

من اولین کنکورم ۴۰۲ بود ک رفتم خوابیدم۴۰۳ هم هیچی نخوندم بازیسال دیگ بمونم روانی میشم بازم هیچیم نمی ...

وای منم نمیتونم بمونم اگه بمونم روانی میشم من ۲۴۵۰۰منطقه ۳شدم منم رو یکی از کنکورا خوابیدم چنان عذابی داشت که تو عمرم تجربه نکردم اینقد فکرم درگیر بود شناسنامه ام رو همونجا جا گذاشتم 💔😅

🙃🙃🙃چون دیدم میگمحالا شاید برای شما فرق کنه

دانشگاه های آزاد تهران ک من تجربش و داشتم اگه سخت گیر تر از دولتی نباشن آسون ترم نمیگیرن 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نکشیدی نمیدونی چقد سخته.درضمن نگفتم نرو درس بخون گفتم نزار امسال بچه های بی محبت زیاد بشن.کاسه داغ ت ...

هر زمان ک بره چه امسال چه دوسال دیگه بازم باید برای بچه هاش پرستار بیاره و شما مخالف پرستاربودی و میگفتی نرو😑

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

وای منم نمیتونم بمونم اگه بمونم روانی میشم من ۲۴۵۰۰منطقه ۳شدم منم رو یکی از کنکورا خوابیدم چنان عذاب ...

خب پرستاری ازاد و مامایی ازاد راحت میاری که انشالله

الان رتبه ۲۴ هزار تو مثل ۱۸ ۱۹ هزار پارساله 

چیا زدی اولویت های اولتو؟

پیرا ازاد میاری حتماا فوریت که قطعا

ی جوری تو اتاق خواب ادم دخالت میکنن انگار اونا دارن میزان😑

بخاطر شرایطش گفته ک بابچه کوچیک ودانشگاه 

منظورش این بوده ک صبرمیکرد این سال آخرشم تموم شه بدبیاره اذیت نشه بنده خدا منظور بدی نداشت

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

هر زمان ک بره چه امسال چه دوسال دیگه بازم باید برای بچه هاش پرستار بیاره و شما مخالف پرستاربودی و می ...

عزیزم من حوصله کل کل ندارم طرف حسابم استارتره ک خودش خوند و جواب داد منظورمم متوجه شد..ببخش گلم من دیگه ریپلای هاتون رو باز نمیکنم.لطفا ریپ‌نزنید

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

خب پرستاری ازاد و مامایی ازاد راحت میاری که انشاللهالان رتبه ۲۴ هزار تو مثل ۱۸ ۱۹ هزار پارساله چیا ز ...

فوریت نزدم اصلا من بهداشت عمومی فناوری اطلاعات سلامت  و بهداشت حرفه ای روزانه همه جا و شهریه پرداز ۱۰جا رو زدم به نظرت میارم ؟آزاد دوس ندارم میگن خیلی هزینه داره 

بچه ها ب ی مامان باسواد و شاغل نیاز دارننیاز معنوی مادر مهمه ن نیاز فیزیکی،مادر از صب تا شب خونه باش ...

مطمئنی با خوشحالی برمیگرده؟ نه عزیزم خسته و له و داغون برمیگرده که نای نفس کشیدن هم نداره چه برسه به بچه داری ... من خودم کارشناسی ارشد دارم خیلی سخته درس خوندن + شوهرداری+ بچه داری 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔