2777
2789
فوریت نزدم اصلا من بهداشت عمومی فناوری اطلاعات سلامت و بهداشت حرفه ای روزانه همه جا و شهریه پرداز ۱ ...

وای ازاد امشبم وقت هست خواهرانهه بهت میگم حتماااا پرستاری و مامای ازادو بزن 

منم مثل توام شهریه برام سخته دادنش

اما اولیو کامل میگیرن بقیرو قسطی میتونی بدی یا از دانشگاه وام بگیری

شهریه رو میشه جور کردددد.

بهداشت شهریه پرداز که قطعا میاری 

روزانه نمیدونم 

وای ازاد امشبم وقت هست خواهرانهه بهت میگم حتماااا پرستاری و مامای ازادو بزن منم مثل توام شهریه برام ...

فقط شهر خودمو بزنم خوبه ؟ چون فقط پرستاری و مامایی داره آزاد  مرسی عزیزم خداکنه ببارم 🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا منظوری نداشتم بد برداشت کردن

اشکال نداره 

اینجا نمیشه منظورها رو خوب رسوند

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

فقط شهر خودمو بزنم خوبه ؟ چون فقط پرستاری و مامایی داره آزاد مرسی عزیزم خداکنه ببارم 🙂

اره بزن اگ شهر خودت ازاد بخونی بهتره تا ازادی شهر دیگ هزینه های دیگم اضافه میشه

یا نهایتا شهری بزن ک ص ساعت فاصله س 

میاری حتما ❤❤

زن داداش من دانشجوی دکتراست گل دختریش شهریور دنیا اومده دانشگاه تهران هم درس میخونه خیلی هم سخت میگیرن بهش ، به استادش گفته بود بخاطر ویار نیاد دانشگاه گفته بود اوکی نیا بعد نمره شو صرفا بخاطر غیبت ۱۴ رد کرده بود طفلک میخواد هیات علمی بشه دهنش صاف میشه اینو جبران کنه حذف کردنش هم مشکلی رو حل نمیکنه  

می‌خوام بگم فشار رو خیلیا تجربه میکنن اون موقعی که کلافه میشی و داغونی به دور و برت نگاه نکن دایره دیدت رو گسترده که و بدون خیلیا هستن که توی همین شرایط هستن ولی تو نمی بینی شون

همین که ارزش های زندگیت یعنی مادری کردن و موفقیت رو متوقف نکردی تحسین برانگیز هستی عزیزم ، ان شاالله حسابی موفق بشی و توی مسیر رشد باقی بمونی 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85