2777
2789
عنوان

لاغری بدون ورزش کمکم کنید

90 بازدید | 6 پست

سلام کمک میخواستم 

من یکماه پیش به خودم امدم ودیدم 

که خیلی چاق شدم و کار از کار گذشته

برا همین تصمیم گرفتم لاغر کنم

من قدم۱۶۰هست وزنم هم نمیدونم چنده ولی فک کنم یکبار رفتم دکتر گرفتم شده بودم ۷۵

خب من سال پیش برای کارت زرد رفتم بگیرم وزنم عالی بود اگه ۲کیلو اضافه وزن داشتم 

ولی مدرسه ها شروع شد رفتم مدرسه کیک و چیزای شیرین خوردم ۱۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم

(۲۴مرداد شروع کردم رژیممو همراه با ورزش هم غذای خونگی میخوردم هم سالاد با کالری شماری ادامه دادم تا به ۱۵روز پیش یکی از عزیزانم فوت کرد برای همین حال خوبی نداشتم و ورزشم رو نتونستم انجام بدم. 

دوروز پیش هم رژیم فستینگ گرفتم و الان روز دوممه که فستم اما نمیدونم تو این یکماه کم کردم وزنی یانه اطرافیانم میگن تغییر کردی ولی چون ترازو ندارم نمیدونم چقدر کم کردم 

(میخوام بدونم شما رژیمی سراغ دارید ؟که کمکم کنه چون نیاز دارم واقعا و بدون وزنه از کجا بفهمم چقدر کم کردم؟)

از طرفی به نظر شما بدون ورزش با رژیم لاغر میشم چون دیگه نمیتونم ورزش کنم شرایطشو ندارم

ببخشید خیلی طولانی شد گفتم کامل توضیح بدم که کمکم کنید❤

تعداد رای : 1
نظرسنجی
لاغری
0
0%
بدون ورزش
1
100%

اولا فستینگ کاملا اشتباهه و ضرر داره هرچی کم کنی ولش کنی دوبرابر اضافه میکنی 

دوما داغ مرده و گریه و... ادمو لاغر میکنه

سوما از راه رژیم اصولی بدون ورزش میشه وزن کم کرد 

چهارما حتما ورزش کن خیلی خوبه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اولا فستینگ کاملا اشتباهه و ضرر داره هرچی کم کنی ولش کنی دوبرابر اضافه میکنی دوما داغ مرده و گریه و. ...

بله حرف شما کاملا درسته

ولی خب نمیدونم چه رژیمی اوصولی هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حرف شما کاملا درستهولی خب نمیدونم چه رژیمی اوصولی هست

قصد تبلیغ ندارم چون گفتی میگم خواستی انجام بده یا نه 

پیج اووکادو توی روبیکا عالیه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

عزیزم من با قرص لاغری وزن و سایزمو کم کردم.هم استپ وزنی داشتم هم دیگه ارادمو از دست داده بودم

بحث تبلیغ و اینا نیست اصلا بخدا

من خودم ساکن تهرانم و اون کسی که ازشون گرفتم یه خانم از ترکمن صحرا هستن 

ما چن وقت پیش رفتیم مسافرت اونورا بعد اونجا معرفیشون کردن و رفتیم خریدیم

البته همونجا هم واسه اینکه خیالمون راحت شه اصله

همسرم کد اصالت قرص رو چک کردن و وقتی تایید شد خریدیم.اون خانومه هم فروششون به شرط اصل بودش.

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم