2777
2789
پزشکی برم که صدرصد باید تخصص بگیرم اصلا خانواده‌م اجازه نمیدن عمومی بمونم...

دیگه تو ۲۶،۲۷ سالگی بهتره خودت برای خودت تصمیم بگیری که میخوای تخصص بگیری یا نه

نه خانواده

ولی اگه علاقه داری و صبوری حتما برو پزشکی 

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زودتر پول در میارییپزشکی خیلی طول میکشه تا به درآمد درست برسی دندون میتونی تا چند سال اول مطب نزنی و ...

تومطب بقیه یاکلنیکا  یه درصدکم میدن  نمیصرفه  وبرامطب زدن خیلی پول لازم داریددرصورتی پزشکی برامطب زیادنیازنیست هزینه کنید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دیگه تو ۲۶،۲۷ سالگی بهتره خودت برای خودت تصمیم بگیری که میخوای تخصص بگیری یا نهنه خانوادهولی اگه علا ...

نه خب خودمم میخوام بگیرم چون درآمد مهمه برام😭😂

کلا خب درآمد واسم مهمه بخاطر وضعیتی که دارم ولی از درس خوندنم خوشم میاد و شیفت شبم دوست دارم چون اکثرا شبا بیدارم😭😂 امیدوارم در درجه اول دندون قبول شم در درجه دوم اگه پزشکی شد مشکلی پیش نیاد برام چون جدیدا خیلی همه از پزشکی بد میگن😭😂

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

تومطب بقیه یاکلنیکا یه درصدکم میدن نمیصرفه وبرامطب زدن خیلی پول لازم داریددرصورتی پزشکی برامطب زی ...

دیه تو مطب و کلینیک بقیه کار کنه میتونه پول جمع کنه و وام بگیره بعد از چند سال مطب بزنه هر چی باشه درآمدش از پزشک عمومی بیشتر حتی اگه مطبش از خودش نباشه بازم خیلی باید بیشتر تحقیق کنن منم با توجه به چیزایی که شنیدم میگم

تومطب بقیه یاکلنیکا یه درصدکم میدن نمیصرفه وبرامطب زدن خیلی پول لازم داریددرصورتی پزشکی برامطب زی ...

دیه تو مطب و کلینیک بقیه کار کنه میتونه پول جمع کنه و وام بگیره بعد از چند سال مطب بزنه هر چی باشه درآمدش از پزشک عمومی بیشتر حتی اگه مطبش از خودش نباشه بازم خیلی باید بیشتر تحقیق کنن منم با توجه به چیزایی که شنیدم میگم

نه خب خودمم میخوام بگیرم چون درآمد مهمه برام😭😂کلا خب درآمد واسم مهمه بخاطر وضعیتی که دارم ولی از د ...

نه بابا دوتاش عالین

با ۱۳۰۰ منطقه یک بنظرم دندون میاری حتما نگران نباش

سال اولتون بوده؟خیلی خوندی؟

نه بابا دوتاش عالینبا ۱۳۰۰ منطقه یک بنظرم دندون میاری حتما نگران نباشسال اولتون بوده؟خیلی خوندی؟

منطقه سه*

نه بابا دوتاش عالینبا ۱۳۰۰ منطقه یک بنظرم دندون میاری حتما نگران نباشسال اولتون بوده؟خیلی خوندی؟

منطقه دو البته

خدا کنه🥲

بله سال اول بود اره نسبتا زیاد خوندم ولی بیشتر بخاطر این بود که پایه‌م قوی بود چون سال اخر یه سری گرفتاریا پیش اومد زیاد راضی نبودم ولی دهم و یازدهم خیلی میخوندم

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

منطقه دو البتهخدا کنه🥲بله سال اول بود اره نسبتا زیاد خوندم ولی بیشتر بخاطر این بود که پایه‌م قوی بو ...

عالیه😍میاریی ۱۳۰۰ عالیه حالا هر منطقه ای میخوای باشی