2777
2789

سلام من تو دوتا تاپیک قبلیام شرایطمو گفتم بازم میگم.امروز صبح بی بی چک زدم مثبت شد دنیا رو سرم خراب شد توروخدا قضاوت نکنید من الان خودم به اندازه کافی عذاب وجدان دارم شما بدترش نکنید ساعت ۲ اما نمیتونم بخوابم.توروخدا اگه کمک نمیکنید قضاوتم نکنید و بدون هیچ حرفی تاپیک رو ببندید.خب از آخرین پریودیم تا الان ۶ هفته میگذره از آخرین نزدیکی تقریبا ۵ هفته.نمیدونم چکار کنم برای سقط.صبح ۱ گرم زعفران خوردم هیچیم نشد دوباره ساعت ۷ غروب ۱ گرم دیگه خوردم ساعت ۹ شب دمنوش آویشن غلیظ خوردم ساعت ۱۰ و نیم عصاره زنجبیل خوردم ساعت ۱۱و نیم دمنوش دارچین غلیظ خوردم هر چی دستم اومد خوردم.اما بازم لکه بینی ندارم.کلی هم پله بالا پایین رفتم ضربه زدم به شکمم یکم زیر دلم درد گرفت الان خوب شد.توروخدا تجربه ای دارین بگین.

درضمن من خودم الان مادر هستم وقتی میخوام سقط کنم بدونید شرایط واقعا محیا نیست.

با این چیزا سقط نمیشه

ولی اینو از کسیکه تو‌شهر غریب با دوتا بچه و یه شوهر بیخیال تو‌بدترین شرایط دوقلو‌بارداره داشته باش

این دو راهی هست که باید انتخاب کنی ! این بچه اومدنش هرچی که باشه شرایطتت برات خیلی خوبه و خدا داده بهت

من خیلی تحت فشار گذاشتم که سقط کنم نکردم خیلی اذیت شدم گریه کردم داغون شدم این مدت ولی ولی بخداوندی خدا از همین الان میبینم که زندگیم رو عوض کردن!

به خدا اعتماد کن!

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

یه موسسه ای هست شرایطت هرچی باشه کمکت میکنن که سقط نکنی کسانی بودن ک با شرایط خیلیییییی حاد رفتن و کمکشون کردن 

روحی جسمی مالی شغلی روانشناسی و.. هر کمکی بخواهی میکنن 

میتونم معرفیت کنم به اونجا

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این چیزا سقط نمیشه و فقط بچه معلول به دنیا میاری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
این همه چرت و پرت خوردم میترسم چیزیش شده باشه

نه بابا هیچیش نشده زعفران خوشکلشم میکنه منم تاخیر داشتم دو هفته فکر میکردم باز عقب انداختم پریدم هرکاری کردم نگو‌ باردارم اونم دوقلو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شرایطشو ندارم دخترم کوچیکه هنوز به مراقبت نیاز داره منم تازه از اون بارداری قبلی و شیردهی خلاص شدم یکم هورمونام به حالت اول برگشته یکم دارم از زندگی لذت میبرم منی که تا چند وقت پیش مثل مرده ها بودم الان یکم خنده اومده به لبام.نمیخوام دوباره شروع بشه بارداری و بچه یعنی نابودی من.من قصد بچه دار شدن دارم اما الان نه حداقل ۳ سال دیگه.

نه بابا هیچیش نشده زعفران خوشکلشم میکنه منم تاخیر داشتم دو هفته فکر میکردم باز عقب انداختم پریدم هرک ...

مبارکت باشه عزیزم اما واقعا من نمیتونم قبول کنم خیلی برام سخته کاش یکی درکم میکرد.

مبارکت باشه عزیزم اما واقعا من نمیتونم قبول کنم خیلی برام سخته کاش یکی درکم میکرد.

باید قبول کنی حتی بی اعتقادترین آدمایه دوروبرمنم میگن که سقط کر ن زندگی رو زیرو‌رو میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تجربه ای نداشتین؟

من داشتم.پسرم چهار پنج ماهه بود با ی دختر سه ساله دوباره باردار شدم..اصلا هنگ بودم من بچهام زیر نظر دکتر باردارشدم بودم و بادارو باردارشدم.نشسیم فکر کردیم خودم و شوهر دبدیم واقعا شرایطش نداریم با وجود بچه ها و اینکه کمکی نداشتم سقط کردم. عذاب وجدان داشتم ولی عقلانی نبود.بخصوص با بچه پنج ماهه خودمم الرژی شدید تحت نظر دکتر بودم.بهرحال سقط عوارض خیلی سنگینی داره چ بسا سنگینی عمل سقط زندگیت هم تحت شعاع میزاره و ممکنه بد بیاری ببینی و موارد دیگه ک اینجا جاش نیست.من با این وجود بچهام بزرگتر شدن دوباره باردارشدم با همه مشکلات نازایی ک داشتم.دور اطراف و فامیل و مهمونی و تفریح اطرافبانم وسلامتیم همه رو از دست دادم.ولی نگهش داشتم الان  با همه سختیش بازم دوسش داریم و منتظر اومدن پسر خوشگلم هسیم

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...