2777
2789
عنوان

شوهرای پولدار💸💶💴💷💵💰🪙💳

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 85 پست
اینجور مردها رو باید گذاشت سرکوچه شاید زنش دراثر بیماری یا هر اتفاقی زیباییشو ازدست داد اونوقت چی

موافقم باهات .ولی متأسفانه حقیقت اینه .خودمم نمیتونم بپذیرم.البته شاید خیلی از مردها به روی خودشون نیارن و اخلاق و چیزهای دیگر خانوم هم براشون مهم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم عزیزم من همسرم درامدشخداروشکر عالی بنا به دلایلی خونه روزدبنام من واسم ماشین صفرم خریدکلی ام ...

خوشبخت باشی عزیزم. انشاا... بچه ات به دنیا میاد و ناراحتیت برطرف میشه و شیرینی زندگی ات برمیگرده.

مرسی از جوابت عزیزم

خوشبخت باشی

یعنی چی پای زنش بمونه مگه قراره زن بگیره اونی ک تا پول دستش میاد زن میگیره بنده خدا تازه بدوران رسیدی 

بقول دوستمون اونی ک شیر پاک خورده از این گوه خوریا نمیکنه

ربطی به پولدار و فقیرم نداره شما حرمت شریک زندگیتو نگه داره حریماتون حفظ بشه احترام و محبت همین کافیه

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
خب مگه رونالدو نداره اینا رو ؟؟

رونالدو با یکی از خودش بزرگتر اونم وقتی که بلوغ عقلی نرسیده نرفته بود تو رابطه 

بزار راحت توضیح بدم زن و مرد معمولا تا وقتی یه سطح نزدیک به هم باشن کنار هم میمونن (مگر اینکه قوانین ازدواج دست و پاشون رو ببنده که این برای قشر خاص شدنی نیست) پیکه جوان و شکیرا سی و چند ساله هم تراز هم بودن ولی پیکه سی و چند ساله از  شکیرا چهل و چند ساله به مراتب سطحش بالاتر بوده برای پیکه فعلی بهتر از شکیرا خیلی هست

رونالدو با یکی از خودش بزرگتر اونم وقتی که بلوغ عقلی نرسیده نرفته بود تو رابطه بزار راحت توضیح بدم ز ...

آره ولی کارش نامردی بود اولا انتخاب خودش بود با زن ده سال بزرگتر بره تو رابطه ، دوما رابطه خوبی داشتن علی اظاهر ، سوما ازش دو تا بچه داشت ، چهارما شکیرا دوستش داشت خیلی ، متنفرم از پیکه عوضی خائن