2777
2789

خوابم نمیبره خیلیی میترسم نامزدم خانوادش خسته شدن میگن عقد عروسی بگیرید برید سر خونه زندگی ولی من ن جهزیم کامله ن شرایطم 

از اذدواج میترسم از مسئولیتش از اینکه وارد چالش سخت زندگی بشم  همش از ترس عقب میندازم این موضوع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس عزیزم فقط عاقلانه تصمیم بگیر انتخاب درست داشته باش خوب چشماتو باز کن زندگی پستی و بلندی زیاد دا ...

واقعا عاشق همیم خیلیی دوستش دارم ولی خیلیی میترسم متاسفانه از بچگی اضطراب داشتم 

بخاطر علم نداشتن و برنامه ریزی نکردنه کارهاتو و فکرایی که داری روی کاغذ بنویس و کتاب ها یا مطالب موث ...

یعنی باید چیکار کنم گلم ؟ من حقیقتا خیلیی از مسئولیت میترسم

یعنی باید چیکار کنم گلم ؟ من حقیقتا خیلیی از مسئولیت میترسم

ببین دارم میگم دیگه اضطراب از نداشتن و ندونستن اینده میاد حتمانم همش فکرت مشغوله ازدواج با رابطه دوست دختر و پسری فرق داره و مسئولیتات بیشتر میشه برای اینکه راه مواجهه با مسئولیتاتو بدونی برو مشاوره یا راه ارزونتر از کتاب ها و مطالب موثق درباره شروع زندگی و روانشناسی  بخون