2777
2789
عنوان

شوهرای پولدار💸💶💴💷💵💰🪙💳

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 85 پست
مرسی عزیزدلم😘 دوتان😍مرسی ازتالهی😍😍۴سال ازمن کوچیکتری😍❤چشم ابجی کوچولوی من برات ۱۰مرتبهایت الکرس ...

خواهش میکنم عزیزم🫂❤

هزارررر ماشاالله 😍🤩ایشالا کوچولوهات بزرگ بشن کلی افتخار بیارن برای خودشون و شما و همسرتون

خواهش میکنم گلم 

وااای خدای من خیلی لطف داری گلم یه دونه ام برام بخونی کافیه ابجی خودتو زیاد خسته نکنی 🌷🌷 ممنونم از بزرگواریت

درسته👌

ایشالا همیشه جمع خانوادگیتون جمع باشه لبخند داشته باشید الهی امین

خواهش میکنم عزیزم🫂❤هزارررر ماشاالله 😍🤩ایشالا کوچولوهات بزرگ بشن کلی افتخار بیارن برای خودشون و شم ...

مرسی عزیزدلممم😍🫂❤

الهی بحق این اذان سفیدبخت شی

ماشالله به جونت😍چقدر انرژی مثبتی

❤❤❤انشالله عزیزم بازم ممنون بابت

دعای قشنگت😘🤗 خواهش میکنم

عزیزم همونی که گفتموبه نیتت میخونم

الهی به زودی زود تاپیک بزنی وخبر

خوشحالی وخوشبختیتو بدی خوشحالمون کنی🤲❤

همچنین خودت😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطه و س ک س خوب ومتنوع ،باید صد خودتو بزاری تا آقا فیلش یاد هندستون نکنه.یه آقایی می‌گفت پول از من خوشگلی از خانوم.ولی خب آقایی که تعهد نداره با این کارای خانوم باز هم سر و گوشش می جنبه.

مردا بصریناگ از لحاظ.... خوب باشی و اندام خوبی داشته باشی خیلی کارا برات میکنن

خیلی از مرداهم بخاطر همین بصری بودنشون

تنوع طلب تشریف دارن

زنشون حوری بهشتی هم باشه با دنبال زنای دیگه هستن

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

همین برام سواله اونایی ک پولدارن و با همسرشون رابطه طولانی و پایدار دارن دلیلش چیه ک به اونا خیانت ن ...

همو دوست دارن

هردو متعهدن 

تفاهم دارن

و ارزش های انسانی براشون محترمه 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

رابطه و س ک س خوب ومتنوع ،باید صد خودتو بزاری تا آقا فیلش یاد هندستون نکنه.یه آقایی می‌گفت پول از من ...

اینجور مردها رو باید گذاشت سرکوچه 

شاید زنش دراثر بیماری یا هر اتفاقی زیباییشو ازدست داد 

اونوقت چی

💔😐قربون اون دلت بشم من خوبی؟!

خوبم عزیزم ممنون از احوال پرسیت❤️🫂😄

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.