2777
2789
عنوان

شوهرای پولدار💸💶💴💷💵💰🪙💳

| مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 85 پست

۱-ذات خوب ومتعهد بودن مرد.۲-سواد رابطه اون خانم بالاهست سیاست داره ،رگ خواب شوهرش دستشه.تکنیک های رفتاری مناسب داره.اعتماد شوهرش رو جلب کرده .مَحرمِ پول وحرف شوهرش هست.وهزارتا چیز دیگه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم از همسر یا پارتنرش چه توقعی میتونه داشته باشه جز همدلی و دوستی و رابطه ی عاطفی و جنسی خوب ؟

همین ؟ همه آدما همینو میخوان اما چرا بعضیا باهم میمونن بعضیا نه؟ پولدارا که امتیازشون بیشتره هم فقط همینارو میخوان؟ جز این چی؟

شوهر من میگه تو فقط با زبون منو خر کن 

یکی هم اینکه سعی میکنم چکش نکنم که از توش چیزی در نیاد🤐

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
۱-ذات خوب ومتعهد بودن مرد.۲-سواد رابطه اون خانم بالاهست سیاست داره ،رگ خواب شوهرش دستشه.تکنیک های رف ...

درسته اون هزارتا چیز دیگه رو میخوام. اونی رو که پولدارا ب خاطر سرویس دهی بالاشون از ما میخوان؟؟؟؟

امیدوارم ورق واست برگرده و تو هم خوشی ببینی

ممنون از دعای خوبت 

ولی امیدی ندارم 

نمیدونم زده ب سرم سرنوشتمو تاپیک بزنم حداقل یه نفرم درس بگیره کافیه 

حوصلشو داشتم میرنم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

ممنون از دعای خوبت ولی امیدی ندارم نمیدونم زده ب سرم سرنوشتمو تاپیک بزنم حداقل یه نفرم درس بگیره کاف ...

شاید دیدی یکی دیگه اومد سمتت چمیدونم ی اتفاقی افتاد که سرنوشت برات خوب شد. امیدوارم بشه

شاید دیدی یکی دیگه اومد سمتت چمیدونم ی اتفاقی افتاد که سرنوشت برات خوب شد. امیدوارم بشه

ای بابا خواهر بادوتا بچه و یه بچه توشکم ؟

منکه سوختم 

دیگه بی حس شدم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

غیر این چی میخوان و براشون مهمه ؟ ک در قبال پول و ماشین و خونه و ثروت و سرویس دهی شون از خانما میخوا ...

چی بگم عزیزم من همسرم درامدش

خداروشکر عالی بنا به دلایلی خونه رو

زدبنام من واسم ماشین صفرم خرید

کلی ام طلا و.....ی زندگی عالی ومرفع

داریم گرچه دوبار دعوامون شد شدید

هیچی جز یه زندگی اروم ازمن نمیخواد

الانم که باردارم وخیلی حالم خب نیست

بازم همه جوره هواموداره وخاسته ای

ازم نداره جز اینکه بمونم وزندگی کنم 

وهیچ وقت ترکش نکنم چون حق

طلاقم ازش دارم میترسه ازجدایی و

بیشترازقبل بهم محبت میکنه وهیچی

جز سازش ازم نمیخاد

چی بگم عزیزم من همسرم درامدشخداروشکر عالی بنا به دلایلی خونه روزدبنام من واسم ماشین صفرم خریدکلی ام ...

چشم بد از زندگیتون دور باشه الهی 

کوچولوتون بسلامتی بدنیا بیاد ایشالا 

دعا کن خوشکلم برام ۲۰سالمه بنابردلایلی تا ۳۵سالگی نمیتونم ازدواج کنم دست راستت روسرم دعاکن برام بخت خوبی نصیبم بشه به جبران تمام سختی هایی که کشیدم

اگه براتون مقید هست میشه بگید شما خودتون  چه شغلی دارید ؟!🌷🙏

چشم بد از زندگیتون دور باشه الهی کوچولوتون بسلامتی بدنیا بیاد ایشالا دعا کن خوشکلم برام ۲۰سالمه بناب ...

مرسی عزیزدلم😘 دوتان😍مرسی ازت

الهی😍😍۴سال ازمن کوچیکتری😍❤

چشم ابجی کوچولوی من برات ۱۰مرتبه

ایت الکرسی میخونم الهی بهترینهانصیبت بشه❤وجبران تموم سختیایی که کشیدی بشه منم خیلی

سختی کشیدم درکت میکنم

من هیچی عزیزم خانه دارم