مانکن۷۴ مدیر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 598 عنوان شوهرای پولدار💸💶💴💷💵💰🪙💳 | مشاهده متن کامل بحث + 1891 بازدید | 85 پست آقا من ی سوال دارم . این که شوهرای پولدار ک انقدر ب خانم هاشون سرویس میدن. خانماشون چه کارایی براشون میکنن ک باهم طولانی مدت میمونن؟ و چه انتظاری از خانمشون دارن؟؟؟؟؟؟؟؟ 1403/06/28 | 15:24 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18161 دمت گرم واقعا چه انتظاراتی داره؟ میشه بگی؟ تو دعوا یا صحبت هاتون چی میخواد ازت؟ اولش باهات چه صحبت ه ... انتظاری نداره بحث خاصی نداریم . گاهی اختلاف عقیده هست اولش صحبتی نکرد . من شرط و شروط گذاشتمبچه ندارم و نمیخوام یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
دلبرنقلی عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6427 اره خب خواهر تو که با یه مرد سروکاری داری میدونی دیگه همه چی بستگی به ذات داره😂شایدم شانس دارن ملت هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاهتر میکنی!
مانکن۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 598 انتظاری نداره بحث خاصی نداریم . گاهی اختلاف عقیده هست اولش صحبتی نکرد . من شرط و شروط گذاشتمبچه ندار ... خوشبخت باشید و عشقتون پایدار مرسی از جوابت
مانکن۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 598 خب خواهر تو که با یه مرد سروکاری داری میدونی دیگه همه چی بستگی به ذات داره😂شایدم شانس دارن ملت همین واسم سواله دیگه
هانیه1372 عضویت: 1398/08/24 تعداد پست: 7985 من شوهرم از هشت سال پیش تا الان عشقش کمنشده پولدار هم هست از اول پولدار بود ازدواج کردیم انتظار خاصی نداره فقط خیلی براش مهمه باهاش خوش رفتار باشم ...
مانکن۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 598 خب خواهر تو که با یه مرد سروکاری داری میدونی دیگه همه چی بستگی به ذات داره😂شایدم شانس دارن ملت میدونی میگم ما که معمولی هستیم انقدر منت میزارن و دعوا میشه وای به حال روزی که پولدار باشن😄😅
دلبرنقلی عضویت: 1401/01/29 تعداد پست: 6427 میدونی میگم ما که معمولی هستیم انقدر منت میزارن و دعوا میشه وای به حال روزی که پولدار باشن😄😅 واااای دقیقا😂😂 هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاهتر میکنی!
مانکن۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 598 من شوهرم از هشت سال پیش تا الان عشقش کمنشده پولدار هم هست از اول پولدار بود ازدواج کردیم انتظار خاص ... عشقتون پایدار عزیزممرسی ک جواب دادی
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18161 خوشبخت باشید و عشقتون پایدار مرسی از جوابت قربونت عزیزم خوشبختی و سلامتی همه ی جوونا ❤️ یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
kokii عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 9620 نمیدونم والابرای ما پولدار بشه میره زن میگیره هوو میارن تازه سرمون😂طلا پیشکش :)
صدف90 عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 21541 نه من نمیگم باج بده منظورم اینه که ایده آل همسرشونن دیگه و همه چیز در اختیارشون میزارن بعد همسرشون ه ... خب معمولا اقایونم ارامش میخانمحبت میخان ازخانماشون
blxxmixtix عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 8456 خودتو دوست داشته باشاز یه حدی بیشتر بهش نچسببه خودت برسسرویس اضافه ندههمین کاربری مال ۲ نفره🦥
رحا عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 18489 ادم از همسر یا پارتنرش چه توقعی میتونه داشته باشه جز همدلی و دوستی و رابطه ی عاطفی و جنسی خوب ؟ 🏃🏻♀️
سحرسحرآمیز عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 بخت بلند که مانداشتیم هم شوهر بی پوله هم عصبی هم طلبکار هم زشت هم خانواده ی بد خلاصه از اونور بوم افتاده همه چی تمومهولی زنداییام شوهراشون پولدار ملکه هستن هرکدوم طلبکارم هستن ازشوهراشونهی پیشونی منوکجا نشوندی خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏
سحرسحرآمیز عضویت: 1403/04/03 تعداد پست: 3764 من شوهرم از هشت سال پیش تا الان عشقش کمنشده پولدار هم هست از اول پولدار بود ازدواج کردیم انتظار خاص ... عشقتون همیشگی خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏