2777
2789
عنوان

ماجرای خواستگاری رفتن برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 63 پست
ولی حالا چند روزه معلومه حالش گرفته شده و همش تو اتاقشهمن حس میکنم احساس می‌کنه تحقیر شده چون کلا پن ...

طبیعیه حس برادرتون. بش برخورده و اولین ایراد رو در خودش همون مو میبینه درحالیکه اصلا شاید اون نبوده. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همینه دیگه چه دوستی چه ازدواج سنتی و یا با معرفی اولین قدم دیدن ظاهر هست 

خوشتون نیاد خوششون نیاد به مرحله ی بعد نمیرسه 

دوستی هم همینه طرف اول از ظاهر یه شخص خوشش میاد میره جلو درخواست دوستی یا آشنایی میده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
ولی حالا چند روزه معلومه حالش گرفته شده و همش تو اتاقشهمن حس میکنم احساس می‌کنه تحقیر شده چون کلا پن ...

عاره دیگه طفلی دلش شکسته 

کار اونا هم درست نبود خوششون نیومد میتونستن عاقلانه تر برخورد کنن 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

ببینید عزیز خواستگاری ستنی همینه چه برای آقا چه برای خانم از این مسائل پیش میاد نپسنیده دیگه مستقیمم نگفته که ظاهرش بده! هر چند معلومه ولی واقعا نمیشه گفت بد رفتار کرده 

وقت خودش و اقا می گرفت الکی خوب بود؟ 

خب خوبه که 

هر کاری در راستای بهتر کردن قیافه خوبه 

آدما اول قیافه رو پسند میکنن خب

تو دنیای امروز ظاهر واقعا مهمه

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
خب زوری که نمیشهیک عمر زندگیهباید دو طرف همو بپسندن برادرت بچه که نیست دیگه به روی اون خانم هم نیاری ...

آخه خیلی سریع زنگ زدن و حس میکنم برادرم پیش ما ضایع شد

چون قبلش خیلی ذوق داشت

به نظرم کار هردوطرف اشتباه بوده 

مگه دوره قاجاره که عکس و عکس بازی کنیم در اخرم یکی ناراحت بشه

به نظرم از این به بعد ان شاالله اگه جایی خواستگاری رفتین بگین یه قراری بذارن همو ببینن صحبت کنن 

که اگرم هر کدوم از لحاظ ظاهری از طرفه مقابل خوشش نیومد مستقیم نمیگه تهش میگه باهم تفاهم نداریم که اون یکیم ناراحت بشه