2777
2789
عنوان

پس گرفتن طلب😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3893 بازدید | 27 پست
یکیش روز بعد یکیش دو سه روز بعد

خدا خیرت بده.انجام میدم توکل ب خدا

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس شماره دوستش رو بگیر یا زن دوستش

خودش که عمرا شماره دوستش رو نمیده وقتی بدونه میخوام طلبمو بگیرم.حتی اگر خودمم برم سرگوشیش شماره رو بگیرم  و زنگ بزنم بگم پولمو بده جنگ جهانی بین منو همسرم ب پا میشه😂

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
کاشکی مردها از این جنگ جهانی ها سر گرفتن حقشون راه مینداختن

واقعا😔😔

تو رو خدا اگر دعایی یا ذکری بلدین بگین

سلام دوست عزیز نذر کن پولت زود برگردونن یه مقدارش کمک به نیازمند کنی

این دو راهکار برا طلب تنها نیست برا هر حاجتی خوبه 

من خودم برا حاجتی بطوره معجزه اسا از صلوات حضرت فاطمه جواب گرفتم

۵۳۰ بار بدون فاصله انداختن بخونید تقریبا یکساعت و نیم شاید طول بکشه

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما اخاط به علمک

تلفظش درستش بزنین اینترنت اعرابش ببینید

یا میتونید ۱۰۰ تا سوره حمد هدیه به حضرت ام البنین کنید

عزیزم میگم من اصلا اون اقا رو ندیدم شماره ای هم ازش ندارم.من فقط دستم ب شوهرم میرسه .اونم تا میگم ب ...

خودتون دیدین که دوستش درخواست پول کرد؟؟ ممکنه یوقت الکی گفته باشه برا دوستشه ولی برا خودش ازتون پول گرفته؟؟

بدبختی اینه خودشم نداره بهم بده.بارها بهش گفتم باید خودت بدی این پول رو .من دو سال منتظر این قرعه بو ...

به کسی که نمیشناسید نباید پول قرض بدین البته ثواب قرض دادن ۱۸ برابره صدقه دادنه برا همین سختیاشه ولی بنظر من وقتی خودتون پیش میاد لنگ پول بشید هیچوقت قرض ندین حتی کمک به دیگرانم حدی داره 

خودتون دیدین که دوستش درخواست پول کرد؟؟ ممکنه یوقت الکی گفته باشه برا دوستشه ولی برا خودش ازتون پول ...

بله.مطمئنم دوستش بود.البته خداروشکر پول رو پس داد بالاخره...

روش پس انداز تو این موقعیت بد اقتصادی اینه که وقتی نمیتونین طلایی بخرین که خودتون استفاده کنین هرمقدار پول دستتون اومد برین سکه های گرمی یا چند سوت بخرین که پولتون بی ارزش نشه بعد که چندتا سکه جمع شد میدونین میشه باهاش یه گوشواره با انگشتر خرید برین عوض کنین