2777
2789
عنوان

بیایید عکس کلوچه خرسی خودم پز

662 بازدید | 37 پست

دستورشو از گوگل برداشتم

خیلی خوشمزه شد جاتون خالی

جای چشم و دماغش، دراژه گذاشتم

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واییی خودااااا شههههه کیوتنننننن😭✨🦋

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
نوش جان دستورشو برای ماهم بذار رو کاغذ رو چرب کردی؟

بله یه ذره چرب کردم ک نچسبه

دستور های کلوچه های مختلف تو گوگل هست

ساده ست

دوتا گردالی میذاری گوشش و یه گردالی صورتش

اسمارتیزم میداری و میذاری تو توستر و ماکروفر و فر و اینا

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
شکلات نداشتمجای سیبیل هاش با شکلات میشه کشیدنداشتم

خیلی خوشگلن نوش جونتتت😭✨🎀

بشه دیدونه زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده😂❤️ زیاد حوصله بحث با آدمای احمق رو ندارم هر وقت جوابت رو ندادم اینو تو مغزت پلی کن🙂🦋✨کیدرامر و کیپاپر هسدم تو این تاپیکا تگم کنید پلیز✈️✨🇰🇷بنده رو میتونید صدا کنید کوک الفن العظم😎😂حتی ولد واید جذابم میتونید صدا کنید بسسسسس ک جذابممممم😂💔🤝ENFP هسدممممم❤️✨🤝تهکوکرممممم و بهش افتخار میکنم😎✨🚬✊🏻사랑해요❤️✨BTS-ARMY-FOREVER
بله یه ذره چرب کردم ک نچسبهدستور های کلوچه های مختلف تو گوگل هستساده ستدوتا گردالی میذاری گوشش و یه ...

مچکر عزیزم

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
شکلات نداشتمجای سیبیل هاش با شکلات میشه کشیدنداشتم

سلام بزرگوار

خوبین؟

روزتن بخیر 

من یه جایی مشغول به کار شدم و مدیرم آقای جوونی و محترمی هستن،،،ممکنه بفرمایید که آیا ممکنه مدیرم بهم پیشنهاد احساسی بدن و وارد رابطه‌ای بشیم؟

اگر رابطه‌ای ایجاد باشه، آینده خواهد داشت؟ایشون اصلی‌ترین معیار بنده رو دارن؟

ممنونم🌸😇

به نیت حاجت‌روایی و آرامش‌تون حمد میخونم 🤲💫