2777
2789
عنوان

دوست داشتن

174 بازدید | 32 پست

سلام بچها اگه به همکارتون علاقه مند بشین چیکار میکنین

اینم بگم که دو نفریم سرکار هردوتامونم نگاه میکنه طرف مقابل 

و اینکه خیلی مغروره سوالیم داشتین خودتون بپرسین که بیشتر ازین به ذهنم نرسید اطلاعات بدم و راهنماییم کنین منم که خب نمیتونم بهش پیشنهاد بدم بنظرتون ارتباط چشمی راه حل خوبیه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون محیط کاریه نمیتونه اگه بخوادم نمیتونه بیاد

آهان یعنی سرکار قانونی دارید که نباید مثلاً دونفر ازدواج کنند؟درست متوجه شدم🤦🏻‍♀️

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

مرد مغروری که حاضر نیست بخاطر احساسشاز غرور کاذبش بگذرهبرای من واقعا واقعا کنسله

خب مغرورم نباشه نمیتونه بیاد جلو پیشنهاد بده

فقط نگاهم میکنه گاهی وقتا

اگه ازش خوشت میاد کاملا عادی باش نه جوری که فکرکنه خوشت نمیاد ازت دور بشه ، نه جوری که مطمئن بشه ازش ...

مثل خودش رفتار میکنم فعلا که

نه ولی اصلانشون نمیده تو رابطه باشه

شاید رابطه ای داشته باشه😑اخه پارتنر منم تو محیط کاریش اینطوریه اما خب با همکار خانومش میگن میخندن برای هم غذامیخرن ی وقتایی 

اما چون نمیخواد اونجا زیر سوال بره و ازش حساب ببرن هیچ وقت رابطه داشتنشو رو نمیکنه شاید اینم این مدلی باشع