2777
2789
عنوان

خونریزی شدید قائدگی

181 بازدید | 17 پست

من چندمدت پیش برای اینکه خونریزیم طولانی شده بود و بند نمیومد رفتم دکتر که بهم قرص پیشگیری داد. الان بعد از اتمام دوره مصرفش پری شدم اونم وحشتناک خیلی شدید و با دفع لخته های بزرگ طوری که زود به زود باید پد و لباسامو عوض کنم. الان روز سوممه. میتونه اثرات مصرف اون قرص باشه؟ خیلی شدید بود کلافه شدم مفنامیک خوردم

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

یه تخم مرغ آبپز کن و بخور خونریزی رو کم میکنه طبیعی هم هست

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اقدام که بودم ولی تو دوره مصرف قرص دیگه اقدام نکردم

ممکنه عوارض بارداری شیمیایی باشه

من قبلا تو دوره اقدام پریودم با لخته های زیادو شدید بود ولی باردار نبودم فقط یه بار 

تحمل کن پریود بعدی خوب میشی 

کلا عوارض قرصم هست چون قرصا پریودو سبک میکنن وقتی قطعش میکنی اولین پریود سنگینه 

ماه بعد دیگه عادی میشی ان شاءالله 

حسبی الله ❤
ممکنه عوارض بارداری شیمیایی باشهمن قبلا تو دوره اقدام پریودم با لخته های زیادو شدید بود ولی باردار ن ...

ممنونم عزیزم ان شاءالله الان مفنامیک نباید میخوردم؟ میگم ضرر نداشته باشه یدفعه کمش کنه

شروع کرد به کم شدن خوب شد یهو قرص جلو گیری رو قطع کردی وقتی یهو قطع کنی اینجوری میشه فقط به آهن بدنت ...

باشه مرسی گلم

باشه مرسی گلم

خواهش می کنم عزیزم تو بدترین حالتش من آندومتر رحمم افتاد با خون عادت ماهیانه اگه اینجوری شد بازم نترس  یه کیسه نازک مث پوست می مونه دیگه من بدترین حالتش و گفتم ولی هیچی نمیشه فقط مشکل آهن و کمبود ویتامین