2777
2789
عنوان

راهنمایی میکنین🖤🙂🙏

127 بازدید | 12 پست

۲۱ سالمه دارم  دانشجویی طراحی لباس میخونم 

خیاطیم اصلا خوب نیست تن به کار نمیدم حوصله  ندارم  کار انجام بدن همه از من نا امید شدن 

همش فک میکنم دارم پول هدر میدم یکی از خودم بالاتر میبینم نا امید میشم 

پدرمم کارگره و معتاد ۴ تا بچه ایم من بچه اولم  اینم بگم  خیلی توسط دیگران تحقیر و.... شدم 🙂 افسردگی هم دارم 

همه میگن بخون کار آزاد راه بنداز اما من میترسم چون پدرم کارش آزاد بود اما شکست خورد الان دوستام که همشون مامان باباشون دولتی هستن وضع خیلی خوبی دارن ماهم یه ماه  پول داشتیم یه ماه نداشتیم  که آخرم کارش شکست خورد کارگرای پدرم پولدار شدن و پدرم شد کارگر 🥲

یک سال نیم درسم تموم میشه همه میگن  خیاطی کن پیج بزن آخه تو اینستا پره اونم سرمایه میخواد که من ندارم 

اصلا نمیدونم چیکار کنم تصمیم دارم درسم تموم شد دوباره کنکور  بدم فرهنگیان  یا تجربی پرستاری یا شاید مرحله آخر برم حوزه 🙂نمیدونم چیکار کنم

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طراحی لباس خ خوبه درامدشم خوبهولی بخای با این طرز فکر ادامه بدی نمیتونیسعی کن بخودت بقبولونی ک رشته ...

میدونه از هرکی  این رشته رو خونده گفتن به عنوان کار دوم عالیه باتوجه به شرایط من

به نظرم بچسب درس بخون برو پرستاری، دندونی چیزی. درس خوندن معمولا تنها راه برای تغییر دادن طبقه اجتما ...

ممنون ❤

استارتر من حالت رو میفهمم چون منم یه سال موندم پشت کنکور  خوندم درحالی که افسردگی داشتم و رشته خاصی هم نمی‌خواستم 

اصلا هدف نداشتم تنها انگیزم فرار از درد و تحقیر بود  به بلاهایی که سر آورده بودن فکر میکردم می‌خوندم برای رهایی می‌خوندم توام اینا رو میتونی انگیزت کنی

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

نمیدونم چی بگماما چرا بکوب نمیخونی فرهنگیان بیاری؟اگه واقعا بخوای بزاریش کنار یعنی باید کاری کنی که ...

طراحی لباس کنتر نمیزارم به عنوان شغل دوم انجام میدم 

استارتر من حالت رو میفهمم چون منم یه سال موندم پشت کنکور خوندم درحالی که افسردگی داشتم و رشته خاصی ...

دقیقا  اصلا نمیدونم چی میخوام🥲

دقیقا اصلا نمیدونم چی میخوام🥲

میگم که از درد به عنوان انگیزه استفاده کن  با خودت فکر کن اگه نتونی تو کارت خوب باشی چی میشه

میفهمم حالتو 

به خدا رو بنداز

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽