2777
2789

منی که Infjام میتونم بیام؟🥲😂

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

دقیقا درونگرای توام🌟😂

Infj

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چی اینای که میگید

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

واییی ویژگی های اخلاقیش چی بود و کدومش تورو حذب کردد

اتفاقا منم داشتم..

خیلی پر انرژی و با معرفت بود

همه رو تو مدرسه می‌شناخت

بعصی وقتا جوگیر بود ولی آدم خوبی بود

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

واییی ویژگی های اخلاقیش چی بود و کدومش تورو حذب کردد

دلقک کلاس بود کارای مسخره میکرد میخندیدیم میگفت ذات من خیلی خوبه 

نمیزاشت ازش عکس بگیریم

دستخطش خوب بود به کارای که علاقه داشت خیلی خوب انجام میداد 

واسه بیرون خوشگل ارایش میکرد خوش سلیقه بود بعضی وقتا اشپزی میکرد 

دنبال روتین موفقیت امیز واسه زندگی بود 

من کلا ۵۵_۶۰ درصد برونگرام😂بنظرت با هم کنار میایم؟(از نظر تایپمون؟)ورژن برونگرا با درونگرا 😂🤝

حاما چرا که نه

سازگاری بالایی داریم