2777
2789

اصلا به خودش نمی‌رسه.

خودش خیلی بالا می‌گیره.

لباس‌های صد سال قبلش می‌پوشه. دلش نمیاد کفش پاره اش بندازه دوز ، همونا رو می‌پوشه

تازه وضع مالیمون خوبه غرب تهران می‌شینیم.

ولی به خاطر همین رفتارش نمی‌ذاره ما هم لباس بخریم. من یواشکی با کلی دعوا می‌خرم. اصلا خسته شدم. همش هم حسرت قیافه مردم می‌خوره اصلا حسرته تو صورتشه خیلی بدش می‌کنه. برای همین پیش دوست‌هام خجالت می‌کشم. دست خودم نیست به خدا

۲۳ سالمه

یبار که هواسش نیست لباسای کهنه شو بریز بره درسته یکم جیغ و داد میکنه ولی کم کم درست میشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری عزیزم دختر من هشت سالشه میگه مامان میای مدرسه لباس خوباتو بپوشا ، دوستام میبینن

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

ببرش بیرون لباسهای خوشگل رو نشونش بده بگو مامان این لباس بهت میاد امتحان کن بعدش بخرین

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

مامان منم با اینکه با بابام تنهان الان و درامدشونم خوبه ولی عید به عید یک کفش و شلوار اگه بخره لباس های سی سال پیشش هنوز هستن اصلا کلا به ظاهر اهمیت نمیدن مامان بابام من خجالت میکشم از اینکه بقیه بگن با این درامدشون اینجوری راه میرن ، غیر مستقیم بهشون گفتم چند بار ولی عقیده دارن نبایذ خرج لباس کرد 😕😕

حالا خودش هیچ اینکه مانع شما میشه سخته .

اصلا هی هم مسخره می‌کنه. می‌گه مثلا لباس بحری فکر می‌کنی باکلاسی، توقع داره لباس‌های و مانتو های ۱۵ سال پیش بپوشم.

برای دو ترم اول دانشگاهم نذاشت لباس بخرم باورت میشه با مانتوهای خودش می‌رفتم. انقدر خجالت می‌کشیدم خیلی فشار روانی روم بود.

مامان منم با اینکه با بابام تنهان الان و درامدشونم خوبه ولی عید به عید یک کفش و شلوار اگه بخره لباس ...

وای اینا هم همینطورن. 

انگار زمین شخم زدن از سر زمین اومدن به خدا انقدر بد لباس می‌پوشن

وای اینا هم همینطورن. انگار زمین شخم زدن از سر زمین اومدن به خدا انقدر بد لباس می‌پوشن

اووف مامان بابای منم اگه ندونی فکر میکنی کارگرن لباسای کهنه و رنگ و رو رفته

خیلی خرص میخورم اما چ میشه کرد

ببرش بیرون لباسهای خوشگل رو نشونش بده بگو مامان این لباس بهت میاد امتحان کن بعدش بخرین

فکر کردی 

اصلا نمیاد بیرون با من.

چند دفعه هم براش چیزی خریدم زدم تو ذوقم گفت آه من این نمی‌خوام این چیه. حتی نگفت هدیه است بد نگم

اووف مامان بابای منم اگه ندونی فکر میکنی کارگرن لباسای کهنه و رنگ و رو رفتهخیلی خرص میخورم اما چ میش ...

وای دقیقا

حالا هر دو شاغل.

شانس منه بدبخته

آخه به منم گیر می‌دن پول نمی‌دن اذیت می کنن