2777
2789

با شوهرم یه بحث کوچیکی داشتیم شب نزدیکای ۸ اینا زد بیرون اومدنی دیدم مسته فهمیدم یه بطری نوشابه عرق خورده

کارش نداشتم چیزی نگفتم بدتر نشه دعوا بلاخره مست بود باهاش حرف زدم اروم شد رفت خوابید

الان موندم فردا چه رفتاری نشون بدم چیزی نگم تکرار میکنه 

کلا موندم چی بگم بهش قهر کنم یا چی

(این قضیه مربوط به دوستمو شوهرشه تازه ازدواج کردن از من راهنمایی خواست ولی چون نه تجربه ای داشتم نه ایده ای خواستم شماها اگه میتونین کمک کنین یه پیشنهادی بدم بهش)

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

عزیزم وقتی شوهرش اینطوریه نه با قهر درست میشه و نه با صحبت کردن و نه با هیچ چیز دیگه 

فقط خداوند با عظمتش میتونه به دل همسرش بندازه که ابن کارها رو نکنه 

چون خداوند حاکم بر دلهاست

دوستت باید رابطه ش رو با خدا محکم کنه که خداوند محکم‌ترین حامی اون باشه خداوند از رگ گردن به ما نزدیکتره

من چی بگم بهش بنظرت؟

حقیقتا خودمم نمیدونم چون شوهر مسخره خودمم با دوستای آشغال تر از خودش جمع میشن و میخورن دعوا هم تا دلت بخواد کردم حتی کار ب کتک کاری چ رفتن من ب خونه ی پدرمم کشیده ولی بازم همون کارو تکرار می‌کنه احمق 

حقیقتا خودمم نمیدونم چون شوهر مسخره خودمم با دوستای آشغال تر از خودش جمع میشن و میخورن دعوا هم تا دل ...

واقعا خدا یه رحمی به دل این مردا بندازه یه صبر عظیمیم برا زنا بده😑