2777
2789
عنوان

دوستان به ایمان دارین

74 بازدید | 11 پست

الان تو شرایطی ام زندگیم رو هواست نمیدونم میخوام به زندگی کردن ادامه بدم یا نه

به چی ایمان دارین شرایط مثه الان نمی مونه؟

نمیدونم چی بنویسم والا.....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوضاعم صد هزار بار بدتر از همه است و خیلی ناامیدم امسال با اینکه کلی درس خوندم رتبم افتضاح شد و از طرفی تو انتخاب رشته هم کد رشته ای رو زدم که خیلی ظرفیتش کمه و کد دیگه همون رشته تو استانم ظرفیتش خیلی بیشتره و قطعا انتخاب رشتم مردود میشه و توکل کردم به خدا به خودم میگم شاید مصلحته که این ها هم بخشی از زندگیم باشه انشالله که خدا دستم رو این بار بگیره چون واقعا خستم

قطعا شرایط مثل الان نمیمونه گاهی وقتا اتفاقی می‌افته که واسه هرکسی ممکنه بسیار سخت باشه ولی کسی دیگر از دور ببینه و بگه که سخت نیست چون ممکنه خودش سختی بیشتری کشیده باشه برای هرکس سختی معنای متفاوتی داره گلم به زندگیت امیدوار باشه این تویی که زندگی رو میتونی تغییر بدی مطمئن باش تا سه هفته دیگه حالت نسبت به الان خیلی بهتر میشه جای بعضی زخما وسختی ها ممکنه برای همیشه بمونه و تو با یاد اوری اون ها حالت بد بشه و گریه کنی یا بدتر ولی میدونید دیگه گذشته منم شرایط سختی رو کذروندم شاید مفهوم سختی من با شما فرق داشته باشه ولی حس متفاوتی نیست الان سه ماه گذشته و من عادت کردم زندگی قرارهای خیلی جالب باشه چرا به سختی ها به عنوان به معنای زیبا نگاه نمیکنید⁦☺️⁩

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
وقتی 22 سال باشی خدا هیچ وقت بهت کمک نکرده باشه چی؟:)

به بینا بودنم شک می‌کنم! 

و از کم لطف و ناشکر بودنم مطمئن میشم.! 

مگه مگه ۲۲ سال عمر کنیم و دست رحمت خداوند رو نبینیم؟!

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

هیچ وقت دستمو نگرفته هر روز بدبخت تر از دیروزم هیچ وقت ندیدمش

من مثل شما ولی ممکن نیست کسی رحمت خدا رو ندیده باشه امام حسین می‌فرماید که قبل از اینکه سرتون رو بالا ببرید و از نداری ها و نداشته ها حرف بزنید اول سرتون رو پایین بندازید و به داشته ها نگاه کنید😁

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
وقتی 22 سال باشی خدا هیچ وقت بهت کمک نکرده باشه چی؟:)

همین که الان سالمید، تنتون سالمه، دسترسی به گوشی و اینترت دارید، سایه والدین تون بر سرتون هست و از طرفشون دارید حمایت میشید بالاترین نعمت هست. 

خیلی ها همین هارو ندارن.

تعطیلات تابستون رفته بودم روستایی که بچه هاشون چون مدرسه توی اون اطراف نبود، از نعمت تحصیل محروم شده بودن... خیلی چیزا دارین برای شکرگزاری. 

من ب شخصه  و طبق تجربه زیسته ام، به شعر شکر نعمت، نعمتت افزون کند صددرصد معتقدم. همیشه و همه حال سپاسگزار خدا و نعماتش باشید. امیدوارم خداوند هم بهتون کمک کنه.