2777
2789

پایه اول و دوم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما چه سالی آزمون دادید؟ کارشناسی داشتین؟

امسال.ارشد

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
امسال.ارشد

من رشتم علوم تربیتی دانشگاه پیام نورم ایشالله پاییز سال دیگ کارشناسی میگیرم 

خیلی دوس دارم آزمون بدم ولی اصن هیچی از شرایط ثبت نام و منابع آزمون یا .... اصلاعاتی ندارم میشه راهنماییم کنید لطفا

شما خودتون گفتید چ پایع ای میخواید تدریس کنید؟؟

من رشتم علوم تربیتی دانشگاه پیام نورم ایشالله پاییز سال دیگ کارشناسی میگیرم خیلی دوس دارم آزمون بدم ...

اول و دوم.

ببخشید امروز امتحان داشتیم خیلی خسته ام.

فرداحتمابراتون مینویسم جزئیات رو

اول و دوم.ببخشید امروز امتحان داشتیم خیلی خسته ام.فرداحتمابراتون مینویسم جزئیات رو

باشه عزیزم فردا بهتون پیام میدم

میشه درخواستمو قبول کنی ؟

هیچیکیو ندارم ازش راهنمایی بگیرم راجب این مورد

باشه عزیزم فردا بهتون پیام میدممیشه درخواستمو قبول کنی ؟هیچیکیو ندارم ازش راهنمایی بگیرم راجب این مو ...

سلام عزیزم.

همینجا هر چی لازم باشه بهت میگم.

اگه هنوز فارغ التحصیل نشدی برای استخدامی نخون.

برنامه دولت خیلی مشخص نیست.

دوسال پیش منه بینوا بچه ب بغل نه ماه درس خوندم .چهل روز قبل از آزمون کلا منابع عوض شد.

اگه دوست داری شروع کنی تو تلگرام بزن کانال منابع آموزگاری و دبیری.مدیرش آقای فراستی.

تک تک دروس رو منبع کامل.خلاصه.نکته و تست میذاره.

رایگانم هست.

هروقت راهنمایی خواستی بپرس.بیام سایت حتماجواب میدم

آزمون آموزش پرورش سه حیطه داره، عمومی، اختصاصی، تخصصی، هر کدوم از این سه حیطه منابع خودشونو دارن، کلی کتاب معرفی میکنن اونارو باید بخونی، البته معلوم نیست سال دیگه آزمونی باشه، به نظرم باشه فوقش امساله فقط، اگه سالای دیگه هم باشه بشدت نیرو کم میگیرن

من با آزمون قبول شدم

شما رشته کارشناسیتون چی بود؟

خودتون انتخاب کردین چ پایه ای تدریس کنید؟ 

میشه راجب منابع آزمون و اینک چه ماهی ازمون برقراره راهنمایی کنید لطفا؟

و اینک مصاحبه چجوریه چه چیزایی باید برا مصاحبه ببربم و چیا میپرسن؟؟

اگه هنوز فارغ التحصیل نشدی برای استخدامی نخون.برنامه دولت خیلی مشخص نیست.دوسال پیش منه بینوا بچه ب ب ...

من هنو کارشناسی نگرفتم سال بعد میگیرم ولی گعتم از الان بدونم ک ازمون چ ماهیی برقرار میشه وی سری از نکاتو بدونم 

اگه هنوز فارغ التحصیل نشدی برای استخدامی نخون.برنامه دولت خیلی مشخص نیست.دوسال پیش منه بینوا بچه ب ب ...

عزیزم ی سوال معدل کارشناسی تاثیر داره تو آزمون؟ 

میشه لینک کانالی ک گفتید برام بفرستید پیداش نمیکنم