2777
2789

میگن با علوم ورزشی متفاوته ولی داخل دفترچه تجربی و انسانی ندیدم‌ همچین رشته ای رو؟؟

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنرستانه

یعنی داخل دانشگاه نمیشه ادامه اش داد؟ تو سایتا زده هست ولی داخل دفترچه ندیدم اسمشو

آرام باش عزیز من                                                  آرام باش                                                                  دوباره از سر آب بیرون می آوریم                                       و تلألو آفتاب را می بینیم... :)

تربیت بدنی ، فرهنگیانه فکر میکنم

تو اینترنت زده تهران و بهشتی هم دارنش ولی کد رشته اش نبود

خواهر من لیسانس تربیت بدنی داره، رشته ی دبیرستانش انسانی بود

اسم رشته شون دقیق همین بود؟یعنی اسم تخصصی نداره؟چون نیست داخل دفترچه ها🥲

تو اینترنت زده تهران و بهشتی هم دارنش ولی کد رشته اش نبود

عه🤔 نمیدونم راستش از یک مشاور بپرسید

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

یعنی داخل دانشگاه نمیشه ادامه اش داد؟ تو سایتا زده هست ولی داخل دفترچه ندیدم اسمشو

دوست من هنرستان تربیت بدنی درس میخوند لیسانسشم گرفت اگر اشتباه نکنم دانشگاه اصفهان درس میخوند

💕