2777
2789

جاریم اومده خونم جشن گرفتم سر سیسمونی و کادوی رو خونه ای و همه چی و یکی کرده ۲۰۰ تومن گذاشته تو پاکت کهنه و پاره 😐💔 

بعد انقدررررر پولدارن که تا آرنجش طلاست سه تا خونه دارن همه جا هم دست و دلبازن 😐

من رو خونش ۱ تومن پول دادم عیدی براش ۸۰۰ تومن کت تک خریدم سوغاتی براش لباس مجلسی از جنوب گرفتم تولدش هم شومیز گرفتم بعد اون همه چی و پیچوند عیدی ندادن به من الانم که باردار شدم کلا انگار اسپرم شوهر اون و گرفتم 😐 ولی واقعا تو فامیلام خیلیییی سرم افتاد پایین خیلی اعصابم خورد شد بچه من جز یه عمو هیچکس و نداره نه خاله نه دایی و نه عمه فقط یدونه عمو داره اونم دستش به دهنش میرسه واقعا غریبه ترین فرد فامیل کادو ۷۰۰ داد 🫠💔

احساس میکنم فقط قصد داشت بهم توهین کنه اومد هم کلا اخمش و ریخت تا بره😑

واقعا نمیفهمم چجوری میتونن من فقط کلی فینگرفود و سالاد ماکارونی و میوه بهش دادم کلی هم گذاشتم برد خونشون رفتارش خیلییی زشته یا من حساسم؟

حق داری 

جوابش اینه پس بده پولشو به خودش یا مادرشوهرت البته همسرت این کارو کنه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمه ی شوهر دخترخاله ام ،عروسی ۳۰۰تومن آورده بود 

مادرشوهر دخترخاله ام ۳۰۰ رو فردای عروسی به حسابشون زد

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

محل سگ بهش نده حسودیت و کرده عقده ایی،من باشم تا مدتها قطع ارتباط میکنم

خیلی دلم شکست پارسال عروسیش بود من ۱۰ میلیون کادو دادم فقط 😔 اصلا هم برای پول حرص نمیخورم جلو فامیلام ک همه بالای یه تومن دادن اینکه درجه یک بود خیلی بد تا کرد😭😭😭 انقد خندیدن خاله هام و مامان بزرگم گفتن خدا عموش و نگه داره 💔😐

از جاری چه توقعی داری واقعا؟ 

تا می تونی باید از جاری فاصله بگیری 

پول کم دادن که هیچی خیلی هاشون فقط دنبال خراب کردن زندگیتن

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
خیلی دلم شکست پارسال عروسیش بود من ۱۰ میلیون کادو دادم فقط 😔 اصلا هم برای پول حرص نمیخورم جلو فامیل ...

والله تعحب میکنم به شوهرت بگو شعور نداشت نصف داده های مارو پس بده،بگو عیب نداره بهتر راه قطع ارتباط و باز کرد 

از جاری چه توقعی داری واقعا؟ تا می تونی باید از جاری فاصله بگیری پول کم دادن که هیچی خیلی هاشون فقط ...

😔اخه اگه بدونی وقتی رفته چی پیدا کردم الان میخوام تاپیکش کنم دارم از غصه میمیرم باردارم فقط دو قاشق شربت معده خوردم شام نتونستم بخورم

چرا باورم نمیشه تنها عموی فرزندتون اندازه پول یک پیتزا باید هدیه بده؟

خودم دو قاشق شربت معده خوردم دارم میمیرم از غصه اخه اگه بدونی من چقدرررر براشون بردم اگر بدونی چقدر دستشون بازه زنش دو روز پیش ۸ تا النگو خرید من شیرینی براش لباس گرفتم که داره عمو میشه فکر کن