2789
عنوان

همچین توهینی از جانب خانواده شوهر جوابش چیه٫

| مشاهده متن کامل بحث + 2478 بازدید | 97 پست
نه بگو عزیزم این چ حرفیه شما این کادو رو لایق ما دیدی منم گفتم تشکری کرده باشم لایق شما دیدم 😁بزار ...

نه بچه نداره 

اینا خواهر ندارن منم بچم دختره خیلی دوسش دارن خصوصا شوهرم بشدت رو بچمون حساسه و یکاری کرده همه روش حساس باشن نمیدونم والا 

نه بچه نداره اینا خواهر ندارن منم بچم دختره خیلی دوسش دارن خصوصا شوهرم بشدت رو بچمون حساسه و یکاری ک ...

خوب همین حسادت کرده بچه مون 

تو هم ب ی ورت بگیر اینهمه حرص خوردن ندارن 

از این ب بعد مث خودش باش

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب همین حسادت کرده بچه مون تو هم ب ی ورت بگیر اینهمه حرص خوردن ندارن از این ب بعد مث خودش باش

نظرت چیه بگم شوهرم رفتنی سرکار دم مغازه شوهرش سبد کالا بخره ببره بده مثل شامپو و دستمال و روغن😐💔 اون قطعا میگ اینا برا چیه خودشم بگه عموی بچم از پول یه پیتزا کمتر آورد گفتم انقد دستش خالیه کمکی کرده باشم ما هرماه برای نیازمندا سبد کالا میگیریم چراغی ک به خانه رواست به مسجد حرومه خوبیش هم اینه واقعا من و شوهرم هر ماه میگیریم

به روش بیارم تا بره صدتا بذاره روش همه رو بر علیه ام کنه همینجوری مادرشوهرم و یاد میده ک این نمیذاره ...

بزار  بره  بگه     از چی میترسی  تو هم مثل خودش باش   حساب  جاریت  با شوهرش حداست  عموی  بچته    خب  کاریش نداشته باش   ولی  با جاری  مثل خودش  باید  باشی  دیگ هم ادم حسابش  نکن  

اللهم عجل لولیک الفرج
نظرت چیه بگم شوهرم رفتنی سرکار دم مغازه شوهرش سبد کالا بخره ببره بده مثل شامپو و دستمال و روغن😐💔 ا ...

خب بنظرت شوهرت اینکارو میکنه؟  اگه پایه باشه عالیه 

این کاربری متعلق به دونفر است .

بزار بره بگه از چی میترسی تو هم مثل خودش باش حساب جاریت با شوهرش حداست عموی بچته خب ...

عموی بچه 😂 اخم و تخمی میکنه بیا و ببین انگار بیشتر هووی بچس تا عموش انقد تصور میکردم ذوق کنه براش ولی…

عزیزم حق داری. بعد این اصلا آدم حسابش نکن

یه موقع مراسم و....دعوت کرد حتما برو با اخم و ...بشین ۲۰۰ تومن بزار تو پاکت کهنه مثل خودش بده بهش

تا به خودش بیاد

اینجور آدما رو فقط باید مثل خودشون رفتار کرد